- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
:) katılıyorum eoe hanım size . doğru diyorsunuz bakalım dediğiniz gibi çok yeni hep beraber şekillendiririz güzelce inşallah. tşkler paylaşımınız için.Zamanla duruma gore ihtiyaca gore tekrar duzenleme yapilabilir. Daha cok yeni. Haklisin karisiklik olmasin.
ama kumbara meselesi olmaz
Cunku bugunki tum dualar senin icin okundu baskasina aktaramazsiniz. Az da olsa cok da olsa senin dilegin icin okunan dualar.
adennur hanımcım başladık ,en az 125 kere okuyoruz haberiniz olsun.şimdilik tek kişi.Arkadaşlar duaya başladinizmi bikişiyemi okuyoruz yok sa iki kişiyemi okuyoruz
Arkadaşlar duaya başladinizmi bikişiyemi okuyoruz yok sa iki kişiyemi okuyoruz
Melis sin ne dilegivarsa rabbim simdi den kabul etsin 125 tane okudum200 tane okudum....Rabbim kabul etsin...Aminnn..
Arkadaşlar bugün kime okunduysa 5000 i geçse bile hepsi melisa içindir bence de çünkü onun için okunuyor ha ayrı kumbara için okunsa o başka bence kumbara meselesini hiç açmayalım duaları başka tarafa aktarmak gibi bir şey oluyor bir gün içinde ne okunduysa o üyeye artık kısmetine fazla da çıkarsa o başka eksikleri de aramızda tamamlayacağz..:) katılıyorum eoe hanım size . doğru diyorsunuz bakalım dediğiniz gibi çok yeni hep beraber şekillendiririz güzelce inşallah. tşkler paylaşımınız için.
Arkadaşlar 200 tane okudum allah kabul etsinArkadaşlar duaya başladinizmi bikişiyemi okuyoruz yok sa iki kişiyemi okuyoruz
Melis sin ne dilegivarsa rabbim simdi den kabul etsin tane okudum
Hergün bir kişiye okuyoruz canım bugün ilk sıradaki melisaya yarın akşam 2. sıradaki arkadaşa başlarızA
Arkadaşlar 2
adennur hanım 200 daha mı okudunuz ?A
Arkadaşlar 200 tane okudum allah kabul etsin
aynacım ne kadar güzel yazmışsın ..Huzura geldiğimde dökülecek bir bir günahlar,
Neye yarayacak o zaman ahlar ve vahlar,
Dökülen yaşlar temizleyebilecek mi?
Kendini bildiğinden beri işlediğin günahlar,
Binbir perdeye gizlesen de saklayamazsın.
Sen sana şaşanları anlayamazsın
Eğilip ekmek ufaklarını toplayamazsın,
Sen meyve verip çiçek açamazsın.
Gönül koyma, bükme başını,
Ağlama yutkunma binbir düğüme karşı,
Unutma aydınlatır tüm gizlilikleri,
Yar olan yaradan nurlandırır istersek bizleri,
Yazarı: aaynaa
sağol canım üniversitede yazmıştım 4-5 sene önce neredeyse notlarımın arasında bulunca bir konuma eklemiştim buraya da ekleyeyim dedimaynacım ne kadar güzel yazmışsın ..
inşallah tamamlanır da bir an önce listemiz akar herkese yetişiriz canım2500 küsür okundu canım yarısı okundu yarısı yarına inş
güzelmiş ben sevdim şiirini ve verdiği mesajını :)sağol canım üniversitede yazmıştım 4-5 sene önce neredeyse notlarımın arasında bulunca bir konuma eklemiştim buraya da ekleyeyim dedim
sağol canıminşallah tamamlanır da bir an önce listemiz akar herkese yetişiriz canım
güzelmiş ben sevdim şiirini ve verdiği mesajını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?