dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Mrb kızlar, doğum sonrası anca kendime geldim diyebilirim, 4 gündür dikiş sancım çok fazla, tek başıma tuvalete bile gidemiyorum bu ay duaya katılamıcam hakkınızı helal edin..
Sancı esnasında isim isim olamasa da hepiniz için dua ettim, inş kabul olmuştur dualarınız dilekleriniz kabul olur canlar

Allah razı olsun canım güle güle büyüt bebeğini

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

kitapseverim ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ SEN EL MUCİB ADINLA KABUL ET YÜCE RABBİM. ONU FERAHA ÇIKAR ,SIKINTILARINDAN KURTAR,HAYIRLI MUTLULUKLAR VER. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===100
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====100
** whiterose00 ===55

** Lilruba

**@ cansu_tr======450
** @Nara87===100
** @evremmstf===
** @tsefem28====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih ====200
** abcde_123
** O oolalaa ====150
** @687403_igt==50
** melisamelisss ====296

TOPLAM===2001 KALAN===0

RABBİM kitapseverim ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

Son düzenleme:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

asdes ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,ALLAH'IN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** @tsefem28====
** @papyonkilikli==
** tubatesbih ====
** abcde_123
** O oolalaa
** @687403_igt==
** melisamelisss ===

TOPLAM=== KALAN===2001

RABBİM @asdes ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

sklebeks hanımcım gözünüz aydın darısı hayırlısıyla paytipo hanıma olsun ve tüm isteyen hanımlara inşallah. güzelce ,hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbimiz. bize bebişinizle çok dualar ettiniz elbet kabul olur ,Allah razı olsun sizden. öpüyorum sizi ve bebişi kendinize iyi bakın :)

GÜZEL HANIMLAR BEN RİCA ETMEKTEN YORULMUYORUM LÜTFEN HIZLI İLERLEMEK AÇISINDAN 100 VE ÜZERİ OKUYALIM ,BENİM BİR YANDAN BAŞKA DUALARIM VAR BİR YANDAN İŞLERİM VAR AMA OKUYABİLİYORUM KİMSEYİ ZORLAMAK İSTEMİYORUM AMA LİSTEDE AZ OKUYANLA ÇOK OKUYAN ARASINDA UÇURUM OLUYOR. BU HAKSIZLIK OLUR LÜTFEN HERKES SAYIYI EN AZ 100 OKUMAYA ÇALIŞSIN (MAZERETLİLER HARİÇ)

HEPİMİZE HAYIRLI,MUTLU AKŞAMLAR OLSUN.

@melisameliss bir ters durum olmazsa yarın regl olmam gerek. Ben okuyamayacağım. Ama kendi duam da bu zamana denk geliyor. Benim adımı biraz arkalara atabilir misin.

@melisameliss bir ters durum olmazsa yarın regl olmam gerek. Ben okuyamayacağım. Ama kendi duam da bu zamana denk geliyor. Benim adımı biraz arkalara atabilir misin.
papatya hanımcım sizin sıranızda da arkadaşlarla tamamlarız ama siz kendi duanıza katılmak istiyorsanız sıranızı biraz geriye kaydırayım

papatya hanımcım sizin sıranızda da arkadaşlarla tamamlarız ama siz kendi duanıza katılmak istiyorsanız sıranızı biraz geriye kaydırayım
Tamam kalsın yerinde.
Tamamen başkaları dua etmiş olur benim için.
Vardır bunda da bi Hikmet...

çook teşekkür ederim, Allah sizden de razı olsun, sizin vesilenizle hamileliğimde dua vardı dilimde, ve burdan öğrendiğim duaları not alarak sancı esnasında okudum bol bol, tabi son saatler allahuekber den başka bişi kalmadı zihnim uyuşmuştu :))

S skelebeks rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun.
âmin çook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…