- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.021
Allah razı olsun canım güle güle büyüt bebeğiniMrb kızlar, doğum sonrası anca kendime geldim diyebilirim, 4 gündür dikiş sancım çok fazla, tek başıma tuvalete bile gidemiyorumbu ay duaya katılamıcam hakkınızı helal edin..
Sancı esnasında isim isim olamasa da hepiniz için dua ettim, inş kabul olmuştur dualarınız dilekleriniz kabul olur canlar
Âmin canım çok saolAllah razı olsun canım güle güle büyüt bebeğini
Mrb kızlar, doğum sonrası anca kendime geldim diyebilirim, 4 gündür dikiş sancım çok fazla, tek başıma tuvalete bile gidemiyorumbu ay duaya katılamıcam hakkınızı helal edin..
Sancı esnasında isim isim olamasa da hepiniz için dua ettim, inş kabul olmuştur dualarınız dilekleriniz kabul olur canlar
papatya hanımcım sizin sıranızda da arkadaşlarla tamamlarız ama siz kendi duanıza katılmak istiyorsanız sıranızı biraz geriye kaydırayım@melisameliss bir ters durum olmazsa yarın regl olmam gerek. Ben okuyamayacağım. Ama kendi duam da bu zamana denk geliyor. Benim adımı biraz arkalara atabilir misin.
Tamam kalsın yerinde.papatya hanımcım sizin sıranızda da arkadaşlarla tamamlarız ama siz kendi duanıza katılmak istiyorsanız sıranızı biraz geriye kaydırayım
evet bence de öyle olsun papatya hanımcım biz size okuruz hep beraber inşallah .Tamam kalsın yerinde.
Tamamen başkaları dua etmiş olur benim için.
Vardır bunda da bi Hikmet...
Allah razı olsun.evet bence de öyle olsun papatya hanımcım biz size okuruz hep beraber inşallah .
çook teşekkür ederim, Allah sizden de razı olsun, sizin vesilenizle hamileliğimde dua vardı dilimde, ve burdan öğrendiğim duaları not alarak sancı esnasında okudum bol bol, tabi son saatler allahuekber den başka bişi kalmadı zihnim uyuşmuştu :))sklebeks hanımcım gözünüz aydın darısı hayırlısıyla paytipo hanıma olsun ve tüm isteyen hanımlara inşallah. güzelce ,hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbimiz. bize bebişinizle çok dualar ettiniz elbet kabul olur ,Allah razı olsun sizden. öpüyorum sizi ve bebişi kendinize iyi bakın :)
âmin çook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?