dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

tsefem28 ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,ALLAH'IN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

Arakadaşımız için 150 okudum. Kalan 50 Allah kabul etsin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

tsefem28 ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,ALLAH'IN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===476
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====100
** whiterose00 ===250

** Lilruba

**@ cansu_tr======300
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** tubatesbih ====125
** O oolalaa
** 687403_igt ==150
** roseiera ====
** melisamelisss ===300

TOPLAM===2001 KALAN===0

RABBİM tsefem28 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

tubatesbih ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** tubatesbih ====125
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** roseiera ====
** melisamelisss ===

TOPLAM===150 KALAN===1851

RABBİM tubatesbih ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ..[/QUOTE]

HANIMLAR HERKESE HAYIRLI CUMALAR.TUBA HANIMA GEÇTİK ANCAK HAFTA SONU DUALARIMIZI ALMAYI UNUTMAYALIM,BİRAZ FAZLA ALALIM LÜTFEN LİSTE YAVAŞLAMASIN.SON GÜNLERİMİZ,LİSTEMİZİ HIZLI BİTİRELİM.HEPİMİZE GÜZEL BİR GÜN OLSUN .

bebeğim cuma yarın bugün değil aynı yanlışlığı bugün bende sana mesaj atarken yaptım sonra sildim :)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

tubatesbih ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** tubatesbih ====125
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** roseiera ====
** melisamelisss ===

TOPLAM===175 KALAN===1826

RABBİM tubatesbih ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ..[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…