dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

O oolalaa ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. EŞİYLE BERABER HAYIRLI ,MUTLU ,HUZURLU BİR YUVA NASİP ET. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===250
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===250

** Lilruba ===100

**@ cansu_tr======150
** Nara87 ===100
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** roseiera ====100
** melisamelisss ===326

TOPLAM===1551KALAN===450

RABBİM O oolalaa ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ..

Hanimlar birseyi unutmadan diyeyim belki yapan olur. Cumartesi günleri bu duayi 1900 kez okumak dilek icin cok iyiymis(tabi Allah dilerse ). Tabi okumasi biraz uzun ama faydasini cok duydum. Simdi aklima geldi hatirlatayim dedim. Not alin unutmayin. Bilginize olsun.

Olala hanim icin 300 adetimiz kaldi. Kismetse sonra siradaki arkadasimiza niyetle geciyoruz. Lutfen hizli ilerlemeye calisalim pazartesi kadir gecesi.

Herkese hayirli sahurlar olsun :)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

O oolalaa ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. EŞİYLE BERABER HAYIRLI ,MUTLU ,HUZURLU BİR YUVA NASİP ET. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===150
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===250
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===250

** Lilruba ===100

**@ cansu_tr======350
** Nara87 ===100
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** roseiera ====100
** melisamelisss ===326

TOPLAM===2001KALAN===0

RABBİM O oolalaa ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

687403_igt ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. YUVALARINI KÖTÜ GÖZDEN ,FİTNE FESATTAN KORU. YUVALARINDA HAYIR ,HUZUR,MUTLULUK, BEREKETİ NASİP EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===250
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======201
** Nara87 ===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** roseiera ====
** melisamelisss ===

TOPLAM===626KALAN===1406

RABBİM 687403_igt ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

Arkadasimiz icin 150 okuyorum..Allah kabul etsin

Arkadaslar sira bana gelmiş. Ismim Gulay ismim ile dua edebilirsiniz. Yalniz ben dun sanah olaa arkadasa okuyup yazdigimi hatirliyorum. Ama yazmamisim. Zihnimm ki beni aldatiyor anlamadim.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

687403_igt (GÜLAY) ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. YUVALARINI KÖTÜ GÖZDEN ,FİTNE FESATTAN KORU. YUVALARINDA HAYIR ,HUZUR,MUTLULUK, BEREKETİ NASİP EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===250
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======201
** Nara87 ===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** roseiera ====200
** melisamelisss ===300

TOPLAM===1126KALAN===906

RABBİM 687403_igt ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…