- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.361
yetiştiremez miyiz ki?bugün melisanın duasını da etsek çok iyi olacaktı
bizi bu sayfada buluşturdu sağolsun bu mübarek günde allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah
yetiştiremez miyiz ki?
yetişir inşallahyetiştiremez miyiz ki?
evet çok iyi olurInşallah yetişir..Bu gece sonuna kadar bitirip listedeki tüm arkadaslar icin toplu dua yapalim..Biliyorsunuz baskasi icin yapilan dua ya da baskasinin bizim icin yaptigi dua kendi duamizdan daha makbul..Gunahsiz bir agizla yapılıyormus gibi faziletli çünkü..O nedenle bu gece sonuna kadar listeyi bitirip 2 rekat namaz kilip dualarimizin kabulü icin dua edelim derim ben..Kendim için 300 adet alıyorum, Melisa Hanim icin de en az 300 alırım bu gece sonuna yetissin yeter ki..Sonra tüm liste için toplu bir dua edelim..
bugün melisanın duasını da etsek çok iyi olacaktı
bizi bu sayfada buluşturdu sağolsun bu mübarek günde allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah
yetiştiremez miyiz ki?
Inşallah yetişir..Bu gece sonuna kadar bitirip listedeki tüm arkadaslar icin toplu dua yapalim..Biliyorsunuz baskasi icin yapilan dua ya da baskasinin bizim icin yaptigi dua kendi duamizdan daha makbul..Gunahsiz bir agizla yapılıyormus gibi faziletli çünkü..O nedenle bu gece sonuna kadar listeyi bitirip 2 rekat namaz kilip dualarimizin kabulü icin dua edelim derim ben..Kendim için 300 adet alıyorum, Melisa Hanim icin de en az 300 alırım bu gece sonuna yetissin yeter ki..Sonra tüm liste için toplu bir dua edelim..
bencede bitse çok güzel olur biraz gayret etsek bitiririz aslında senin şuan duaya ihtiyacın var canımhanımlar bence sıkışmayalım liste olduğu gibi devam etsin. çünkü çalışanlar içinzor olur. ama birazdan toplu dua listemizi hazırladım onu paylaşacağım onu okuruz gece . ona bende dileğimi ekledim. benim duamda yarına kalsın. ama bu gece listemizi namazlarımızdan sonra, dualarımızda listemizi asla eksik etmeyelim inşallah . teşekkür ederim düşünceniz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?