- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi melisamelisss
-
canım haklısın ama zaten herkes okuyamayabiliyo gönüllü arkadaşlar daha fazla okuyarak aştık sayıyı o yüzden bence en az 125te kalalım kardeşim daha iyi olur kardeşim sayıyı bulmak adına ,zaten 5bini geçince herkesin kendi kısmeti diye düşünüyorum . kontrol ederiz inşallah.Aslında herkez 120okusa düzenini bozmaza zaten 41 kişiyiz 4920ediyor dua saybide 80 fazla okusa 5000 olur, böylelikle saat koymuşsunuz her akşam sekizde sıradaki kişiye şahsına duası ile başlanır ertesi gün sekize kadar zaman içinde son bulur. Bence kayıt yapmayada gerek kalmaz bu şekilde düzene oturmuş olur... 1.sıradaki arkadaşımızın biraz fazla okunmuş oldu bence öyle kalsın hattabenimde o arkadaşımız için 100 okumuştum olsun zaten Rabbimin katında sayının bir hükmü yoktur isteyin diyor ne şekilde olursa olsun rahmeti çok büyük zaten niyetler önemlidir . Akşam sekizde 2.arkadaşımıza geçelim. Onun ismiyle duaya ayeti okumaya başlayalım herkez yüz okusun. Ben böyle düşünüyorum. Siz nasıl derseniz öyle olsun.
aslı o ayetin fakat bu şekilde de okunabiliyor . sonuçta anlamını biliyoruz luna hanımcım iyice araştırdımbu dua eksik değil mi arkadaşlar "Hasbinallahü ve nimel vekil, ve nimel mevla ve nimen nasir" değil mi?
anladım melisa hanım size hayırlı günler dualarınız kabul olsun inşallah : )aslı o ayetin fakat bu şekilde de okunabiliyor . sonuçta anlamını biliyoruz luna hanımcım iyice araştırdım
tşk ederim hepimizin duası hayırlısı ile kabul olur inşallah ,mutlu günler dilerim :)anladım melisa hanım size hayırlı günler dualarınız kabul olsun inşallah : )
Rabbim senin dileğini de hayırlısıyla kabul etsin canım gelmene sevindimmelisamelisss CNM +300 DAHA OKUDUM.
KENDIMI KAPTIRMISIM.SANIRIM BELLI BIR SAYI YOK DEGILMI???
SENIN ICIN OKUDUM RABBIM GONLUNDEN GECEN DILEGINI HAYIRLISIYLA VERSIN INSALLAH.
ARKADAŞLAR HERKES AYETİ OKUDUĞU SAYI MİKTARINI BELİRTSİN,LİSTEYİ BEN VE AYNA ARKADAŞIMIZ TOPARLAYACAKTIR. LİSTEDE EKSİK VAR İSE BELİRTİNİZ SEVGİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?