- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
-
yazdım ama eklenmemiş eklermisin canım125 bana ekleyin
CNM BIR GUNDE IKI KISIYE OKUSAK DAHA IYI OLMAZMI????Arkadaşlar akşam 8 den diğer akşam 8 e kadar süre aralığı vermemiz ozamana kadar 5000 sayısına ulaşmak içindir yoksa 5000 sayısını bulup geçtikten sonra beklemeden diğer arkadaşa geçeceğiz ne zaman geçsin ne de heyecanla dua bekleyen arkadaşlarımızı bekletelim sizler kaçar tane okuduğunuzu yazın biz tek tek melisa ile takip ederiz zaten bir arkadaşımız herkes 120 okusun demiş de diğer başka arkadaşlarımız da sınırlama koymayalım dedi herkes okuyabildiği kadar okusun önemli olan 5000 i geçmek hem sıra ona geldiğinde aynı şekilde fazla duayı kendi listesinde de görecektir dua da hak geçme olmaz sayıyı en az 100 olarak belirlesek zaten herkes gönlünde koptuğu kadar okuyor ve herkes herkese hakkını helal etsin burada karşılıksız bir şekilde dualarımızı ediyorum ve böylesi daha makbul ve kabul edileceği ümidiyle ALLAH'A dua ediyoruz şimdiden herkesin duası hayırlarla olur inş amin
CNM BIR GUNDE IKI KISIYE OKUSAK DAHA IYI OLMAZMI????
ORNEGIN SEN VE BENIM DILEGIMIZ ORTAK.
HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT DILIYORUZ.
IKIMIZ ESLESEBILIRIZ BIR GUNDE DUAMIZ BITER.
DIGER ARKADASLARDANDA DILEGI AYNI OLANLAR VARSA ESLESSINLER.
BOYLELIKLE BIR AY SURMEDEN LISTE BASA DONMUS OLUR.EN ALTTAKILER 40 GUN BEKLEMEMELI.
200 okudum allah kabul etsıncanım güzel olur ama öyle de karışıklık olur bence herkes yavaş yavaş sırasını bekliyor zaten herkes görevini kendine düşeni okursa sorun çıkmaz ve ben özellikle listedeki herkesden her nefesten dua almak istiyorum sadece iki kişinin yapacağı duayla değil ben kendime hep dua ediyorum zaten önemli olan şu 40 kişinin benim için özellikle bu duayı zikir olarak çekmesi ben bunun için listeye girdim yoksa başka forumda vardım ama ders çalışacağım için çıkmıştırm içimde uhte kaldı bayağı kişiye de okumuştum burayı bitireceğim sonra zaten derslere dönerim buraya bakarken zamanım gidiyor
zaten bilerek insanları zorlayacak bir ayet ve sayı seçmedim ki hepimiz için hem rahat hemde dualarımızı alarak gidelim diye. duada sabitlediğimiz sayıya ulaşana kadar ki aslında sayı da mühim değil maksat dualarımızı almaktır, tek kişiye odaklanmak daha iyi olacağı kanaatindeyim.Herkes sırasını bekleyecek arkadaşlar ben ayrı ayrı 40 kişinin de benim için dua etmesni istiyorum her nefesten çıksın istiyorum duayı yoksa ben kendime her gün dua ediyorum
zaten bilerek insanları zorlayacak bir ayet ve sayı seçmedim ki hepimiz için hem rahat hemde dualarımızı alarak gidelim diye. duada sabitlediğimiz sayıya ulaşana kadar ki aslında sayı da mühim değil maksat dualarımızı almaktır, tek kişiye odaklanmak daha iyi olacağı kanaatindeyim.
Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr
Anlamı :“Allahü Tealabize yeter O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”
ben bu şekil çektim
tatlım kalan okunan diye yazsan sonuna.. herkesin okuduğunu toplasan nasıl olur..ARKADAŞLAR GAYE MELİSA'YA 5800 KÜSÜR OKUDUK . HERKES HAKKINI HELAL ETSİN VE SIRADAKİ ARKADAŞIMIZ SENANAS İÇİN DUAMIZA BAŞLIYORUZ. SENANAS ARKADAŞIMIZ BURDA OLMASA BİLE DİLEĞİ NE İSE HAYIRLISI İLE OLSUN DİYE ALLAH KABUL ETSİN.
EN AZ 125 KERE
"Hasbinallahu ve nimel vekil ''
(''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir'')
1)melisa -----250
2)senanas'dayız kızlar----
3)naz ----
4)sweet-73 ----
5)damla_22 -----
6)aaynaa -----
7)masculin ----
8)ZEYNEP0682 ----
9)berirem ----
10)yavruceylann ----
11)ppatym ----250
12)tubatesbih ----
13)mirac75 ----
14)emel_efe ----
15)pembe4044 ----
16)deryafikret ----
17)farmasi ----
18)nikimmikim7 ----
19)mutlu-umutlu ----
20)kardelen063 ----
21)eoe ----
22)özgecan19 ----
23)gülfuren ----
24)senayo79 ----
25)AdenNur ----
26)dior34 ----
27)PaytiBo ----
28)Zeyneb21 ----125
29)istanbulunsultani----
30)intense_23 ----
31)kitapseverim ----
32)asdes ----
33)gulucukgs ----
34)Babamın_Kızıyım----
35)mlkem ----
36)hanzade123 ----
37)skelebeks ----
38)papatya ----
39)whitepearll ----
40)debusi ----
41)ysbam ----
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?