dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

huyluduygulu arkadaşım için 500 okudum...Rabbim tüm dileklerini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin ve Hayırların fethi şerlerin defi, hayırlısıyla dualarımın kabulü için...aminnn

canim kitapseverim beni de listeye alir misin ?
hazirlikli geldim :) ilk 6 kardesimize okudum duyguya da okurum bugun insallah
tabi ki canım, allah kabul etsin

listemiz
1-@687403_igt
2-@evremmstf
3-@ayseygt1453
4-@tubatesbih
5-@Papatya
6-@whitepearll
7-@huyluduygu
8-@kitapseverim
9-@Nara87
10-@oolalaa
11-@cansu_tr
12-@debusi
13-@damla_22
14-@mustafabusra
15-@Duambelli
16-@Sealand
17-@selince3

bugün 7-@huyluduygu için okuyoruz hanımlar
allah kabul etsin dualarınızı

siz hızlı değilsiniz de ben yavaşım işlerim yoğun birde haftasonu okuyamayınca ucu kaçtı daha yeni whitepearlle geçtim

konu sahibinden helallik istiyorum evvela.birbirinden güzel esma-ül hüsnaları hergün birini okuyacak şekilde bzmle zikretmek isterseniz sizleri de rabbimizi daha çok zikretmek için aramıza bekleriz.Allah dualarımızı kabul etsn.semaya açtığımız ellerimizi boş bizleri boynu bükük bırakmasın..inanıyorum ki ne kadar çok yakarış o kadar çok kabul bulunan dua

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hanimlar-gonuller-bir-olsun.778582/page-248

Canim nen dünkü arkadasim icn okudugumu yazdim.onu ekler misin. Bugünde dr gttim firsat olmadi. Aksam eve gec giderim. Sen okunuyor diye yaz ben sabah okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…