- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.841
Ozaman yarın inşallah okuruz hatta ben bu geceden okurum allahimizin izniylegünaydın
hanımlar bugün sıra bende ama önceki listemizde eksiklikler kaldı
isterseniz yetişemeyen arkadaşları bekleyelim bugün
benim okumama yarın başlarız olurmu
Amin canım hepimizin inşallahhuyluduygu için okudum rabbim dualarını kabul etsin inşallah
hoşgeldin canımBeni de yazın. Kaç günde ya da şu kadar günde bitirilecek diye birşey var mı
hoşgeldin canım
listemizi yarıladık herkese 500 er adet hasbinallahu ve nimel vekil okuduk
8.sıradayız yarın
hak geçmesin diye de sonradan listeye eklenenler en baştan okumaya başladı
yetişebilirmisin?
hanımlar herkesin listesini ayrı ayrı takip ediyorum
bilginiz olsun @evremmstf arkadaşımız listeye eklendi ama hiç uğramadı sayfamıza, kendisine özel mesaj da gönderdim ama dönüş olmadı. foruma çok sık gelemiyor sanırım. geldiğinde yetişirse telafi eder yada helalleşiriz bilemiyorum
@Nara87 arkadaşımız da iki gündür gelmedi foruma. gelmediyse de okumuştur diye düşünüyorum. 5,6,7 listelerimizde okunmamış olarak görünüyor.
son olarak yarın benim sıram dualara vesile oluyorsunuz allah hepinizden razı olsun işiniz gücünüz rast gitsin
şimdiden allah razı olsun, benim için dua eden dilleriniz, gönülleriniz dert görmesin
duam kalbimde , gönlümden geçen dilekler için,istediklerime yakın korktuklarımdan uzak olmak için derseniz sevinirim
onun haricinde sağlık, huzur istiyorum rabbimden kendim ve sevdiklerim için
ve bu sayfada birbirimize dua ettiğimiz tüm güzel yürekli arkadaşlarımın dualarının kabulü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?