- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi melisamelisss
- #5.161
15 adet okudum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim cok sevindim allahim analı babalı büyütmeyi sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah . :)KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Listeyi kapatin bence artik. Cunku yeni uye aliyorsunuz diger okumayanlarin haberi olmadan okuyorlar. Fazla okunmus oluyor o zaman. Sonucta herkes surekli buraya girip bakmiyor. Bir de ertesi gun okunacak kisiyi, birgun onceden aksama dogru yazin buraya ki ona gore okuyalim.
arkadaş önceki listelerdede vardı o yüzden aldım onu, listeyi kapattım.Listeyi kapatin bence artik. Cunku yeni uye aliyorsunuz diger okumayanlarin haberi olmadan okuyorlar. Fazla okunmus oluyor o zaman. Sonucta herkes surekli buraya girip bakmiyor. Bir de ertesi gun okunacak kisiyi, birgun onceden aksama dogru yazin buraya ki ona gore okuyalim.
Ønceki tesbihimi zde okuyabiliyorduk istediğimiz kişiye musait olduğumuzda o yüzden okudum cnm . her gün giriyorum sayfaya ama suan hastanedeyim, eltim ameliyat oluyo belki giremem diye geceden okumuştum dualarımiCanim bir gunde sadece bir kisi icin okusaniz daha iyi olur. Diger okuyanlarla ayni gunde okunmus olsun. Sirayla okuyup gitmeyin. Belki 3. Kisi daha dilegini belirlemedi.
Bu arkadasimiz 2. Ve 3. Kisi icin 21 er defa okudugu icin, 2. Ve 3. kisi kendisine 7 tane okusun. Yoksa sayi fazla oluyor. Arkadas bir duzen cercevesinde goturmezsek ya eksik ya fazla olacak sayilar hep.
ne kadar sıkıntı oldu keşke herkes 313 tane okusaydı 16*313 :5008 olurdu en sonunda da hepimizin duasını yazar toplu dua ederdik bence böyle yapmamız daha mantıklı hem kimse kimseyi beklememiş olurBu arkadasimiz 2. Ve 3. Kisi icin 21 er defa okudugu icin, 2. Ve 3. kisi kendisine 7 tane okusun. Yoksa sayi fazla oluyor. Arkadas bir duzen cercevesinde goturmezsek ya eksik ya fazla olacak sayilar hep.
Ya iste herkes zamaninda okumuyor. Ve burayi herkes her zaman takip edemiyor. Yeni katilimci da alininca haliyle sayilar dustu. Digerleri habersiz fazladan okudu bu yuzden. Bayaa karisti yani. Bu sure de 313 tane olacak. Ne eksik ne fazla. O yuzden zor oldu. Bilemiyorum artik belki ilerleyen gunlerde duzene girer.ne kadar sıkıntı oldu keşke herkes 313 tane okusaydı 16*313 :5008 olurdu en sonunda da hepimizin duasını yazar toplu dua ederdik bence böyle yapmamız daha mantıklı hem kimse kimseyi beklememiş olur