dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

hanımlar selamlar ,nasılsınız? eskisi gibi gelemiyorum malesef nasılsınız merak ediyorum. dualarımda genel olarak varsınız. görüşmek üzere inşallah Allah hepinizin yar ve yardımcısı olup dualarınız kabul olsun

Kızlar duami okuyamiyorum malesef bugünkü arkadaşım için ,hastayım . Biriniz benim için okuyabilir mi ?

Kızlar hastayım ve evdekilerde hasta okutacak kimse bulamadım yeni arkadaş için. Tahminince 2-3 günlük benim yerime okuyabilecek birisi olursa çok sevinirim.
tamam canım okurum senin yerine mustafabüsre senin yerine de okuyacağım canım allah kabul etsin ,kitapseverim canım aynı anda yazdık galiba sen okumuşsun ben okumuyorum,ağzına sağlık olsun

1 @bal10cukk --------- okundu 21 adet (listenin tamamını okumuş )
2 @
GirLookingForLove --okundu 21 adet
3 @cansu_tr ----------- okundu 21 adet
4
M1601B ------ okundu 21 adet
5 @687403_igt ----------
6 tubatesbih ----------- okundu 21 adet (10. arkadaşa kadar okumuştu )
7
D Debusi ---------------
8 kitapseverim -------- okundu 19 adet
9 Sealand --------------
10 @inoubliable ----------- okundu 21 adet
11 @whitepearll ---------- okundu 21 adet (listenin tamamını okumuş )
12
M maviduvar1 ------------- okundu 21 adet
13 damla_22 ----------- okundu 21 adet
14
D Duambelli -----------
15
Nara87 -------------- okundu 21 (10. arkadaşa kadar okumuştu )
Sealand Hanımdayız ''Rabbim gönlünden geçen dileklerini hayıra çevirip nasip eder inşallah, hayırlı ömür nasip eder inşallah, iki dünya saadeti nasip eder inşallah ''

canım ben 21 okudum
benim listemdeki sayı kalmış arkadaş kendine fazla okumasın 19 okuyacak

1 @bal10cukk --------- okundu 21 adet (listenin tamamını okumuş )
2 @
GirLookingForLove --okundu 21 adet
3 @
cansu_tr ----------- okundu 21 adet
4
M1601B ------ okundu 21 adet
5 @
687403_igt ----------
6 tubatesbih ----------- okundu 21 adet (10. arkadaşa kadar okumuştu )
7
D Debusi ---------------
8
kitapseverim -------- okundu 21 adet
9
Sealand --------------
10
@inoubliable ----------- okundu 21 adet
11
@whitepearll ---------- okundu 21 adet (listenin tamamını okumuş )
12
M maviduvar1 ------------- okundu 21 adet
13
damla_22 ----------- okundu 21 adet
14
D Duambelli -----------
15
Nara87 -------------- okundu 21 (10. arkadaşa kadar okumuştu )
Sealand Hanımdayız ''Rabbim gönlünden geçen dileklerini hayıra çevirip nasip eder inşallah, hayırlı ömür nasip eder inşallah, iki dünya saadeti nasip eder inşallah '' Dua sahibi 19 tane okuyor ...

Kızlar @inoubliable Hanım düşük yaptığı için listeden çıkmak istiyor ama ben açıkçası çıkarma taraftarı değilim şimdiye kadar okumasını hiç aksatmadı hasta olan arkadaşlarımızın yerine de okudu Allah razı olsun bu liste bitene kadar çıkarmayalım şuan duaya ihtiyacı var bence ...

Rabbim yardımcısı olsun. Dualarımızdan eksik etmeyelim @inoubliable arkadaşımızı. Ben hastalığım bitikten sonra kendisine liste sonuna kadar okuyabilirim. Dediğiniz gibi hep takip etti, düzenli bir şekilde okudu. Kendisine haksızlık olur ki dualarımıza ihtiyacı var arkadaşımızın...

Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…