- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.521
canım benim allah razı olsun ben kendime okumuştum okuyamayan varsa onun için yazılsınHayırlı sabahlar, Mutlu haftasonları dilerim :)
@whitepearll arkadaşım benim yerime okuduğun için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Whitepearll için 21 kendi adıma, 21 @inoubliable için okudum. Allah kabul etsin.
canım benim allah razı olsun ben kendime okumuştum okuyamayan varsa onun için yazılsın
hııı tamam gözümden kaçmışYok Canım sırada sen varsın ya ben senin duan için okudum yani :) tabi daha geçilmedi sana sanırım ama ben okudum ve yazayım dedim :)
Canım ben şimdi okuyorum 21 adet1 @bal10cukk --------- okundu 21 adet (listenin tamamını okumuş )
2 @GirLookingForLove -- okundu 21 adet
3 @cansu_tr ----------- okundu 21 adet
4M1601B ------
5 @687403_igt ----------
6tubatesbih ----------- okundu 21 adet (10. arkadaşa kadar okumuştu )
7 D Debusi ---------------
8kitapseverim -------- okundu 21 adet
9Sealand -------------- okundu 21 adet
10 @inoubliable ----------- okundu 19 adet
11 @whitepearll ---------- okundu 21 adet (listenin tamamını okumuş )
12 M maviduvar1 -------------
13damla_22 ----------- okundu 21 adet
14 D Duambelli ----------- okundu 21 adet
15Nara87 -------------- okundu 21 (10. arkadaşa kadar okumuştu )
@inoubliable Hanıma geçmiş bulunmaktayız . Dün kendisi listeden çıkmaz istedi ancak ben çıkarmadım çünkü şimdiye kadar hepimize okudu hakkı kalmasın üzerimizde. Onun yerine ben okudum sayısını . Kendimle beraber 40 tane okudum .
Duası: , Allah'ım beni kötü niyetli insanların şerrinden muhafaza et. Onları benden uzak tut.
senden de razı olsun canım benim listede çok yavaş ilerliyor sanki inşallah çabuk bitercanım benim dileğim sevdiğim birisine rızık kapısının açılması işlerinin rast gitmesi maddi manevi sıkıntılardan kurtulması ,allah hepinizden razı olsun
Bende okuyorum 21 tane arkadasimiz icin yazabilir siniz
senden de razı olsun canım benim listede çok yavaş ilerliyor sanki inşallah çabuk biter
canım onun duası bitti zten herkes okumuş olduğu için tekrar listeyi düzenlemedim duasını yazdım @whitepearll arkadaşa geçtik bugünCanım innouble için okudum ama yazmamışsın. Bir kaç arkadaşta var okuyan onlarıda yaz istersen
21 okudumben regl oldum kızlar. maalesef kendim de dahil olmak üzere okuyamayacağım.
inşallah benim yerime okuyabilecek bir arkadaşım çıkar...
çok teşekkür ederim. allah razı olsun...21 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?