- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
dior hanımcım 200 kim için okudunuz acaba? ona göre listeye ekleyeceğim de. Allah kabul etsin.200 Okudum 6000 tamamlanmış oldu. Allah niyetinizi hayırlı şekilde kabul eylesin ..
Bu şekilde okudum ; “Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr”
kim için okudunuz ona göre listeye ekliyorum ?İlk günün ayeti kerimesini okudum 125 kere. Allah kabul etsin
evet benim sayım 5bini geçti diye arkadaşlar geçelim dediler hanımcım lütfen listemizi takipte kalın başta kim için okuduğumu belirtiyorum. olsun dünkü hakkınızı da okudunuz duanızı aldım Allah razı olsun . sevgiler.Sizin için okudum ben, 2. Güne geçtik mi?
dior hanımcım 200 kim için okudunuz acaba? ona göre listeye ekleyeceğim de. Allah kabul etsin.
Allah hepimizin dileğini hayırlarla kabul etsin ,teşekkürler.1)melisa -200
2)senanas-125
Okudum. Allah niyetlerinizi kabul etsin ..
Melise ye 200 okudum Gaye ye 200 okudum senanaza da 200 okudum allah kabul etsin duanin bitiminde teslimati kim yapiyorsa dir fatiha öc ihlas okusun peygamberimize teslim etsinson okuyanları ekledim arkadaşlar ben şimdi derse geçiyorum akşam 8 gibi bakarız 5000 i geçerse diğer üyeye geçeriz akşam tam belli olur
adennur hanımcım fazla duanızı aldım helal edin hakkını ,gaye melisa benim. iki ismim var da hakkınızı helal edin .Melise ye 200 okudum Gaye ye 200 okudum senanaza da 200 okudum allah kabul etsin duanin bitiminde teslimati kim yapiyorsa dir fatiha öc ihlas okusun peygamberimize teslim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?