- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
ya kusura bakmayın yordum sizi ,hakkınızı helal edin sweet hanımcım. Allah kabul etsin. listenin başında kim için yazıyo okuyun olur mu mutlaka ordan takip edebilirsiniz,sevgilertamam bi 200 daha ekleyin bana şimdi senanas içinde ouyayım..senin için okudum:=)))
olurmu ben önce ALLAH için okuyorum ne yorulması tatlımya kusura bakmayın yordum sizi ,hakkınızı helal edin sweet hanımcım. Allah kabul etsin. listenin başında kim için yazıyo okuyun olur mu mutlaka ordan takip edebilirsiniz,sevgiler
Benide ekleyin bende okumak istiyorum ya fettah+50 daha okudum gaye için
Arkadaşlar herkes en azından 50 de olsun okusun şu kadar kaldı bu kadar kaldı sürekli forumun başında durmak lazım zaten sizlerin okuduğunu ekliyoruz falan derken sürekli gözümüz forumda akşam bir olsun bakalım toplanır yani biraz fazla olacak 5000 i çok geçecek diye aman geçmesin diye de kıt a dur olmaz zaten eksikler olduğunda da biz aramızda tamamlayacağız şimdi ilk günler olduğundan canla okunuyor ama bakalım bir hafta sonra böyle olacak mıtatlım kalan okunan diye yazsan sonuna.. herkesin okuduğunu toplasan nasıl olur..
Benide ekleyin bende okumak istiyorum ya fettah
evet işte bunun farkında olalım biz başkası için dua ediyoruz ama kendimiz de her okumamız da sevabımızı alacağızdır kesinlikle ALLAH asla bizi de bu dualarda boş bırakmazolurmu ben önce ALLAH için okuyorum ne yorulması tatlım
Amin ...canım herkes bu bilinçle okusa listede ne zaman sıra gelecek diye düşünmez gönlünden geçeni okur..evet işte bunun farkında olalım biz başkası için dua ediyoruz ama kendimiz de her okumamız da sevabımızı alacağızdır kesinlikle ALLAH asla bizi de bu dualarda boş bırakmaz
aynen canım olması gereken bu aman fazla hakkımız geçeceğiz diye düşüneceksek zaten olmaz bu iş zaten 5000 i geçer diğer üyeye geçeriz üst üste okumayan üyeleri de ikaz edeceğiz 3. kez de okumazsa listeden çıkarılacakAmin ...canım herkes bu bilinçle okusa listede ne zaman sıra gelecek diye düşünmez gönlünden geçeni okur...senanas için 200 okudum...
200 Okudum 6000 tamamlanmış oldu. Allah niyetinizi hayırlı şekilde kabul eylesin ..ARKADAŞLAR GAYE MELİSA'YA 5800 KÜSÜR OKUDUK . HERKES HAKKINI HELAL ETSİN VE SIRADAKİ ARKADAŞIMIZ SENANAS İÇİN DUAMIZA BAŞLIYORUZ. SENANAS ARKADAŞIMIZ BURDA OLMASA BİLE DİLEĞİ NE İSE HAYIRLISI İLE OLSUN DİYE ALLAH KABUL ETSİN.
EN AZ 125 KERE
"Hasbinallahu ve nimel vekil ''
(''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir'')
26)dior34 ----
----
Arkadaşlar ben bugün 200 tane daha okudum allah kabul etsinson okuyanları ekledim arkadaşlar ben şimdi derse geçiyorum akşam 8 gibi bakarız 5000 i geçerse diğer üyeye geçeriz akşam tam belli olur
bende aynen öyle düşündüğümden dolayı saymamıştım ama olsun herkesin gönlü olsun arkadaşlar. ama asıl amacımız sayı değil herkesin duasını almak Allah katında. sevgilerAmin ...canım herkes bu bilinçle okusa listede ne zaman sıra gelecek diye düşünmez gönlünden geçeni okur...senanas için 200 okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?