dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

HEPİNİZE CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ANLAŞTIK YİNE KİŞİYE ÖZEL OKUYACAĞIZ BENDE BÖYLE OLMASINDAN YANAYDIM. PEKİ SAYIYI KAÇ YAPALIM 12000 ADET YAZIYOR EN ÇOK OKUNMASI GEREKEN RAKAM AMA SİZE SORMADAN BAŞLAMAK İSTEMEDİM ...

Canım kaç kişiyiz her birimiz kaçar adet okuyacağız?
Dua bu mu yanlış olmasın diye soruyorum :

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

Kaynak:Hattat Tavaslı tam dua kitabı

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @bal10cukk ---------
2 @
GirLookingForLove --
3 @
cansu_tr -----------
4 @mustafabusra ------
5 @687403_igt ----------
6 tubatesbih -----------
7 D Debusi ---------------
8 kitapseverim --------
9 Sealand --------------
10 Nara87 ------------
11 @whitepearll ----------
12 @Papatya -------------
13 damla_22 -----------
14 D Duambelli -----------
15 Nara87 --------------
16 Z Zeynep8987 ----------
17 eilenn ----------------

18 cerenery ------------

LİSTEYİ DÜZENLEDİM ŞUAN 18 KİŞİYİZ HER KİŞİYE 12000 OKUYALIM .
LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN ARKADAŞLAR ONA GÖRE SAYIYI TEKRAR DÜZENLERİM .

17*670:11390
12000-11390:610

BÖYLE BULABİLDİM ANCAK ÇÖZÜM YOLUNU DUA SAHİBİ 610 ADET OKUYACAK DİĞERLERİ 670 ADET OKUYACAK.
BUGÜN BEKLEYİP YARIN MI BAŞLATALIM ARKADAŞLAR NASIL YAPALIM YOKSA HEMEN BAŞLAYALIM MI ?
DUA İÇİN SÜRE VERMİYORUM NE KADAR ERKEN BİTİRİRSEK HEPİMİZİN HAYRINA LÜTFEN GÜNLÜK OLARAK BİLDİRİM YAPMAYA ÇALIŞIN LİSTEMİZ ÇOK SARKMASIN...
BU ARADA AYET OLDUĞU İÇİN ADETLİ OLDUĞUMUZ ZAMANLAR OKUYAMAYIZ BİLGİNİZ OLSUN

Son düzenleme:
allah razı olsun canım benim,hemen okuyalım ben okudum bile bal10cuk için okudum rabbim ne duası ne muradı varsa versin tez zamanda,610 okundu

kızlar dedemi hastaneye kaldırmışlar nolur dua edin 15 kasım nişan tarihim senin nişanını da bi görsem diyordu şuan çok kötüyüm buraya yazmaktan başka aklıma bir şey gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…