dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

kızlar dedemi hastaneye kaldırmışlar nolur dua edin 15 kasım nişan tarihim senin nişanını da bi görsem diyordu şuan çok kötüyüm buraya yazmaktan başka aklıma bir şey gelmedi

Allahım Şafi ismi hürmetine şifalar versin dedeciğine hayırlısıyla mürvetini görmeyi nasip eylesin inşallah

kızlar dedemi hastaneye kaldırmışlar nolur dua edin 15 kasım nişan tarihim senin nişanını da bi görsem diyordu şuan çok kötüyüm buraya yazmaktan başka aklıma bir şey gelmedi
rabbim Şafii ismiyle şifa versin ins

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NE OLACAĞI BİLİNMEZ OLUR DA GİREMEZSEM BİLGİNİZ OLSUN DURUMUMDAN...

Canım cok geçmiş olsun, allahim sifa versin inşallah dedene.

hanımlar malesef cansunun dedesi vefat etmiş

cansunun dedesi rıza bora ruhuna ihlas ve fatiha okuyalım
okuyabilenler yasin okusun olurmu?
allah razı olsun hepinizden

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove --
3 @cansu_tr -----------
4 M1601B ------
5 @
687403_igt ----------
6 tubatesbih -----------
7 D Debusi ---------------
8 kitapseverim -------- okundu 1200 (fazla okudum mazeretli olan varsa ona sayalım)
9 Sealand --------------
10 Nara87 ------------
11 @whitepearll ---------- okundu 670
12 @Papatya -------------
13 damla_22 -----------
14 D Duambelli -----------
15 Nara87 --------------
16 Z Zeynep8987 ----------
17 eilenn ----------------
18 cerenery ------------

HERKES 670 ADET OKUYACAK, DUA SAHİBİ 610 ADET OKUYACAK

DUA İÇİN SÜRE VERMİYORUM NE KADAR ERKEN BİTİRİRSEK HEPİMİZİN HAYRINA LÜTFEN GÜNLÜK OLARAK BİLDİRİM YAPMAYA ÇALIŞIN LİSTEMİZ ÇOK SARKMASIN...
BU ARADA AYET OLDUĞU İÇİN ADETLİ OLDUĞUMUZ ZAMANLAR OKUYAMAYIZ BİLGİNİZ OLSUN

cansunun dedesine fatiha ihlas okudum rabbim mekanını cennet kılsın günahlarını affetsin kitapseverim canım 1 sıradaki arkadaşa ben okudum 670 rabbim dualarını kabul etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba
Ben çalışıyorum sürekli giremiyorum.
Ben bu akşam eve gidince okuyacağım inşallah muhtemelen cumaya kadar da biter en geç.
Size bilgi vereceğim.

Cansu arkadaşımızın dedesine de Allah'tan rahmet dilerim.
Kendi anneme Yasin okurken onu da ihmal etmem.

Sevgiler
Ceren

cansunun dedesine fatiha ihlas okudum rabbim mekanını cennet kılsın günahlarını affetsin kitapseverim canım 1 sıradaki arkadaşa ben okudum 670 rabbim dualarını kabul etsin
bir tanemi fatiha okudun canım
adetleri yazıyorum liste yapıyorum cansu gelince toplam rakamları söyleyeceğim ona
yasin okuyabilirmisin?
41 yasin tamamlayabilirmiyiz acaba

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Ben şuan okuyamıyorum ama geç saatte okuycam inşallah 670 okundu sayabilirsiniz benim. Arkadaşımızın dedesi için de okuyacağım , haberdar ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…