- 26 Haziran 2012
- 2.214
- 2.482
- 333
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.741
Anladn.canım Allah razı olsun inşallah. Ama bana hala bildirim gelmiyor haborin olsunGÖNLÜNDEN YÜREĞİNDE GEÇEN HERŞEYİN HAYIRLISI İÇİN OKUNDU CANIM BENİM HAYIRLI BİR ÖMÜR İÇİN YANİ SEN BİZE DÖNMEYİNCE BİZDE BÖYLE OKUDUK
sen ayarlarına bak bi istersen çünkü ben herkesi eklediğim gibi seni de ekliyorum...Anladn.canım Allah razı olsun inşallah. Ama bana hala bildirim gelmiyor haborin olsun
merhaba arkadaşlar 4444 defa salavatı tefriciyeye başlıyoruz katılmaz isterseniz buyrun şuan 7 kişiyiz
tamam canmCanım özelden yazdım inşallah ben de olmak istiyorum aranızda ; )
Tamam canim benbokumustum arkadaşımıza. Yeni arkadasimiza gectik mi diye telaş yaptımikinci arkadaştayız canım benimGirLookingForLove Hanımdayız ...
hoş geldin canım benim listeyi ben devam ettiriyorum ama bu liste senindi zaten asıl sahibi sensin hatta istersen listeyi sen düzenleyebilirsin şuan 670 tane eksiğimiz var ona yardım edebilirsin yeni kişiye geçince seni de listeye ekleriz sayı biraz daha düşer kişi başı olarak . Bu arada başın sağolsun bende geçen pazartesi dedemi kaybettim annemin babasını acımız ve kaybımız aynı sayılır Rabbim onları yattığı yerlerde rahat ettirsin inşallah ...selam sevgili hanımlar , anneannemi kaybettim bende malesef bu dönemde. üzgünüm,biraz kırgınım. bir de iş stresim malesef bitmedi bitmiyor. dualara devam etmek istiyoruminşallah. eskilerden bazı hanımların devam etmesi beni çok duygulandırdı,yeni hanımlar hoşgelmişler . Allah hepsini kabul etsin hayırlarla. yeni liste oluşmuş ben de katılabilirim ya da sıradaki listeyi de bekleyebilirim siz nasıl uygun görürseniz. listeyedetoplamaya yardımcı olurum. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
başınız sağolsun canımselam sevgili hanımlar , anneannemi kaybettim bende malesef bu dönemde. üzgünüm,biraz kırgınım. bir de iş stresim malesef bitmedi bitmiyor. dualara devam etmek istiyoruminşallah. eskilerden bazı hanımların devam etmesi beni çok duygulandırdı,yeni hanımlar hoşgelmişler . Allah hepsini kabul etsin hayırlarla. yeni liste oluşmuş ben de katılabilirim ya da sıradaki listeyi de bekleyebilirim siz nasıl uygun görürseniz. listeyedetoplamaya yardımcı olurum. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
başın saolsun canım mekanı cennet olsunselam sevgili hanımlar , anneannemi kaybettim bende malesef bu dönemde. üzgünüm,biraz kırgınım. bir de iş stresim malesef bitmedi bitmiyor. dualara devam etmek istiyoruminşallah. eskilerden bazı hanımların devam etmesi beni çok duygulandırdı,yeni hanımlar hoşgelmişler . Allah hepsini kabul etsin hayırlarla. yeni liste oluşmuş ben de katılabilirim ya da sıradaki listeyi de bekleyebilirim siz nasıl uygun görürseniz. listeyedetoplamaya yardımcı olurum. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
CANIM BİZ DAHA İKİNCİ ARKADAŞTAYIZ İKİNCİ ARKADAŞA OKUDUĞUNU BİLDİRMEDİN5 arkadasa okudum
ilk 5 kişiye okumuş canımCANIM BİZ DAHA İKİNCİ ARKADAŞTAYIZ İKİNCİ ARKADAŞA OKUDUĞUNU BİLDİRMEDİN
Anladım canım listeyi düzenleyeceğim birazdanilk 5 kişiye okumuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?