dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

hanımlar 250 adet kaldı ama hala okunmadı lütfen bana yardımcı olur musunuz ? listeyi bitirip yeni kişiye geçelim mi yoksa okunması için daha bekleyelim mi?

2520 yazacaktım yanlış yazmışım . bu listenin bu kadar ağır gideceğini bilsem daha kolay bir şeyler düşünürdük kimseyi listeden çıkarmak istemiyorum ama böyle olursa çıkarmak zorunda kalacağım haberiniz olsun çünkü kişinin duası okunmadıkça kendimi suçlayıp duruyorumm...

Canım baktım okunmuyor ben okudum 900 tane istersen okumayan arkadaşların niyetine bunu ekle. Yani bu kadar zor olmamalı gün içerisinde yarım yarım bile okunur iş arasında vs. Herkes okuyup akşamında yada en geç ertesi sabah bildirse böyle olmaz...hakka giriyoruz istemeden. Kiminin duası 1 günde kiminin 3-4 günde okunuyor. Aynı gün okuyup bitirsek hepimize de daha çabuk sıra gelecek halbuki.

evet canım haklısın bende diğer esmalarımı okuyorum daha buna geçemedim ... hastalanıcam diye şimdiden kendime bakiye yapmak istiyorum kimseye yük olmamak için . sen bilirsin canım 900 tane eklesem bile yine eksik kalacak maalesef yarına kadar bekleyelim istersen olmazsa ekleriz olur mu ?

Tamam canım nasıl istersen. Sen sıkıntı yapma. Hallederiz mutlaka tamamlarız okunmazsa.

Tamam canım nasıl istersen. Sen sıkıntı yapma. Hallederiz mutlaka tamamlarız okunmazsa.
elimde olsa sıkmam canım benim ben genelde akşamları giremiyorum eve gidince o zaman bile acaba bitmiş midir diye düşünüyorum bazen gece yatarken yarın ola hayrola diyeceğim ama yarında hafta sonu :)

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu 670
3 @
cansu_tr ----------- okundu 850
4 M1601B ------
5 @687403_igt ---------- okundu 670
6 tubatesbih ----------- okundu 670
7 esimaa --------------- okundu 1370
8 kitapseverim -------- okundu 1200 (fazla okudum mazeretli olan varsa ona sayalım)
9 Sealand -------------- mazeretli
10 cerenery ------------ okundu 700
11 @whitepearll ---------- okundu 670
12 M maviduvar1 ------------- okundu 670
13 damla_22 ----------- okundu 670
14 eilenn ----------- okundu 670
15 Z Zeynep8987 ---------- okundu 670
16 D Duambelli -----------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi ----------
okunan sayı 9480
kalan sayı 2520

HERKES 670 ADET OKUYACAK, DUA SAHİBİ 610 ADET OKUYACAK

670 adet okudum allah kabul etsin canım C cansu_tr

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu 670
3 @
cansu_tr ----------- okundu 850
4 M1601B ------ okundu 670
5 @687403_igt ---------- okundu 670
6 tubatesbih ----------- okundu 670
7 esimaa --------------- okundu 1370
8 kitapseverim -------- okundu 1200 (fazla okudum mazeretli olan varsa ona sayalım)
10 cerenery ------------ okundu 700
11 @whitepearll ---------- okundu 670
12 M maviduvar1 ------------- okundu 670
13 damla_22 ----------- okundu 670
14 eilenn ----------- okundu 670
15 Z Zeynep8987 ---------- okundu 670
17 Nara87 ------------ okundu 670( daha önce ben okurum demişti )
18 D Debusi ------------- okundu 670
okunan sayı 11490
kalan sayı 510 oluyor .
GirLookingForLove Hanım 900 tane okumuştu onun içinden 510unu alıyorum ve 1. sıradaki arkadaşımızın duası bitiyor .

HERKES 670 ADET OKUYACAK, DUA SAHİBİ 610 ADET OKUYACAK
hanımlar daha önce Nara Hanım beni okudu sayın giremiyorum sürekli demişti onu da ekledim haberiniz olsun .
Rabbim gönlünden geçeni hayır eyleyip nasip eder inşallah ...

demektir.

1 @
bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu 390
3 @
cansu_tr -----------
4 M1601B ------
5 @687403_igt ----------
6 tubatesbih -----------
7 esimaa ---------------
8 kitapseverim --------
10 cerenery ------------
11 @whitepearll ----------
12 M maviduvar1 -------------
13 damla_22 -----------
14 eilenn -----------
15 Z Zeynep8987 ----------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi -------------
GirLookingForLove Hanıma geçmiş bulunuyoruz . Duanı paylaşırsan sonuna eklerim canım.
Dua sahibi 610 , diğer kişiler 670 okuyacaktı bilginiz olsun .
bal10cuk senin duanı bitirdik ama kendin için okumadın .
D Duambelli sende bi önceki duamıza katılmadın.

GirLookingForLove arkadaşım isminibde yazmak ister misin ismine dua edelim
(Kendim için 19 adet okudum...
@simyaci28 arkadaşımın belirttiği gibi isim versek iyi olabilir :) Lale diyerek okuyabilirsiniz arkadaşlar...)
Ayetel kürsi okurken bu yorumu yazmıştı Lale ismiyle dua edebilirz 687403_igt Canım

Ben okumuştum canım bu arkadasa 670 adet C cansu_tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…