- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
aaynaacım ,masculincim inşallah hepsi hayırlısı ile olur zamanı gelince . birbirimiz için dualarımız eksik etmicez inşallah.aynen canım aynen konulara bakıyorum millet çocuklarına bir şeyler alıyor benim eski komşularımdan birisi bana yeni evliyim diye bebek beşiği vermişti yeni kullanırsın demişti ben de almıştım kenarda duruyor ona baktıkça üzülüyorum bir yandan da atanmak istiyorum kpss çalışıyorum iki kredimiz var düğün borçlarını kapatmak için çektik o da sıkıntı oluyor hayırlısıyla atanmak istiyorum memur şehri ankarada evde oturmak istemiyorum artık
Amin canım ben de kendime özel dualarımda masculini atlamayacağım bebeği ailesinin de bileti olacakaaynaacım ,masculincim inşallah hepsi hayırlısı ile olur zamanı gelince . birbirimiz için dualarımız eksik etmicez inşallah.
arkadaşlar telden giriyorum tüm sayfaları okuyamıyorum.. liste nedır ne okunuyor ....1)melisa
2)senanas
3)naz
4)sweet-73
5)damla_22
6)aaynaa
7)masculin
son listemiz budur dahil olmak isteyenleri bekliyoruz,listemiz pazartesi akşamı kapanacaktır ,sevgiler.
haklısın canım aslında stresten uzak durmak lazım ama olmuyor bazen ama bakalım hayırlısıaaynaa CNM SAGOL INSALLAH BIRBIRIMIZE ICTENLIKLE DUA EDICEZ.
RABBIM BIZLERI DUA KARDESI YAPTIYSA BOSUNA DEGILDIR BENCE VARDIR BUNDADA BIR HIKMET.
CNM herkesin dilegi icin her gun bir kisiye cekilicek sanirim.arkadaşlar telden giriyorum tüm sayfaları okuyamıyorum.. liste nedır ne okunuyor ....
bende katılmak isterin ne zaman başlanacak...CNM herkesin dilegi icin her gun bir kisiye cekilicek sanirim.
HASBIYALLAHU VE NI'MEL VEKIL.(VEKIL OLARAK BANA ALLAH YETER)
zeynep ve berirem kardeşlerim hgeldiniz aramıza.benide eklermisiniz bende hayırlı saglıklı bi evlat istiyorum
hgeldin yavruceylann aramıza :)Ben de katılmak istiyorum
hgeldin kardeşim aramıza ekliyorumSimdiden Allah kabul etsin. Beni de ekler misiniz?
kıyamam size ekliyorum kardeşim.bende katilmak istiyorummm bebek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?