- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.061
canım benim çok geçmiş olsun ne hakkı senin bizlere çok hakkın var benden taraf elbette ki helal olasunKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR GELEBİLDİM O KADAR HASTA OLDUM Kİ HABER VERECEK HALİM YOKTU BUGÜN İYİYİM O YÜZDEN HEMEN BURAYA GİRİP BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM İSTERSENİZ LİSTEYİ SİZ DEVAM ETTİRİN ÇOK HAKKINIZ GEÇTİ BANA . HAKKINIZI DA HELAL EDİN BEN 600 ADET OKUMUŞTUM AMA GİRİP HABER VEREMEDİM
listede ismin var zaten ablaokumuştum bencansutr
Allah razı olsun canım benimcanım benim çok geçmiş olsun ne hakkı senin bizlere çok hakkın var benden taraf elbette ki helal olasun
Allah razı olsun canım benim seninde emeğin çok var amin inşallah tez zamanda iyileşirim sesim çıkmıyor şuandacansucum çok geçmiş olsun canım
senin hakkın emeğin daha çok, öyle düşünme
allah şifa versin
soğuk algınlığı mı canım?Allah razı olsun canım benim seninde emeğin çok var amin inşallah tez zamanda iyileşirim sesim çıkmıyor şuanda
evet bitanem aynen öylesoğuk algınlığı mı canım?
geçmiş olsun canımevet bitanem aynen öyle
Onuda içiyorum canım bi kaç güne iyileşirim inşallah yardımların için çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
en iyi ilaç dinlenmek ve terlemek
ballı zencefil de iyi gelir
Tabiki katılabilirsin canım benim listeye ekliyorum hangi duayı okuyacağın yazıyor hoş geldin aramızaBen de katılabilir miyim?
Teşekkür ederim canım. 600 adet okuyacağım.Tabiki katılabilirsin canım benim listeye ekliyorum hangi duayı okuyacağın yazıyor hoş geldin aramıza
haftalık değil canım sayı tamamlandığında diğer kişiye geçiyoruz eğer gün içinde biterse gün içinde diğer kişiye geçiyoruz süre yok ne kadar çabuk okursak o kadar iyiTeşekkür ederim canım. 600 adet okuyacağım.
Haftalık mı okuma oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?