- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.081
Çoksevindim senin adına Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin canımSon sayfalara soyle bir goz attim arkadaslar. Tanidik isimler var. Masallah size birakmamissiniz duayi. Ilk baslarda ben de vardim listede. Vaktim olmadigi icin ara verdim duaya. Yakin zamanda tekrar donecegim insallah. Bu arada Allah benim duami kabul etti. 10 gun once duam gerceklesti cok sukur. Darisi sizlere olsun insallah. Dualarda bulusmak uzere...
Hanımlar dua okumamızı biraz hızlandıralım müsait hanımlar fazladan +100 +200 bile okuyabiliriz yoksa listemiz çok uzun sürcek sürdükçe de herkes malesef isteksizleşebiliyor süre uzuyor.fikrim zaten az kişi değiliz hızlanabilmek için. iyi akşamlar
normalde zaten günlük olarak okuyorduk diğer dualarda ama bunda sayı fazla olduğu için süre koymadık ne kadar çabuk okursa o kadar iyi demiştik en başta ...şahsım adına yazıyorum fazla okuma yaparım tabi.. listedeki diğer arkadaşlarımızda günlük yada iki günde bir bildirimde bulunsa daha hızlı olabiliriz diye düşünüyorum bitirme süremiz olsun mesela xx kişideyiz son okuma tarihi xx.xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?