dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Zünnûn, "balık sahibi" demektir. Burada Hz. Yûnus'u ifade etmektedir. Kurân'da onunla ilgili bahsedilen kıssanın özeti şudur: Hz. Yûnus'un kavmi, Allah'ın davetine kulaklarını tıkarlar. Buna kızan Hz. Yûnus, Hz. Yûnus, peygamber olarak gönderildiği kavminin yola gelmemesi üzerine Allah'ın iznini beklemeden orayı terk eder ve bir gemiye biner. Zanneder ki Allah, denizin ortasında kendisine ulaşamaz. Geminin yelkenleri açık ve rüzgâr da olduğu halde açıkta gemi durur. Gemidekiler işin farkına varırlar."Aramızda mutlaka yanlış yapan birisi var. Onu arayalım, bulalım." derler. Bir kura çekilir ve bu kura da Hz. Yûnus'a çıkar ve Hz. Yûnus, denize atılır. Allah-û Tealâ'nın gönderdiği çok büyük bir Yûnus balığı, Hz. Yûnus'u yutar. Hz. Yûnus, Yûnus balığının karnında, karanlıklar içinde Allah'ın nelere muktedir olduğunu idrâk ederek Allah'a yalvarır: Allah'tan kaçacağını sanarak başka birisine değil, kendisine zulmetmiştir.

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk ---------600
2 GirLookingForLove -- 600
3 C cansu_tr ----------- 700
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------
6 tubatesbih ----------- 600
7 esimaa ----------
8 kitapseverim -- 600
9 Sealand ----------
10 cerenery --------
11 @whitepearll ---- 600
12 @Papatya --------600
13 damla_22 ------
14 eilenn -----------
15 Z Zeynep8987 -----
16 D Duambelli ------600
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------600
19 melisamelisss -----
20 J jasminej -------- 600
21 O Ozzgeee ------600
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg --- 600
24 @eoe----100

TOPLAM=7400 KALAN=4600

cerenery hanımın duası=== Allah'dan sağlık diliyorum her şeyden önce. Sağ salim hatta inşallah normal doğumla sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı diliyorum. Eşim, bebeğim ve ailemle huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.

HANIMLAR DUA SÜREMİZ 2 GÜN OLARAK BELİRLİYORUM LİSTEMİZ HIZLANSIN DİYE ,OKUYAMAYACAK DURUMDA OLAN HANIMLAR BİLDİRSİNLER EKSİĞİ HEP BERABER TAMAMLAYALIM

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk ---------600
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------
7 esimaa ----------
8 kitapseverim -- 600
9 Sealand ----------600
10 cerenery --------600
11 @whitepearll ---- 600
12 @Papatya --------600
13 damla_22 ------
14 eilenn -----------
15 Z Zeynep8987 -----mazeretli
16 D Duambelli ------600
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------600
19 melisamelisss -----700
21 O Ozzgeee ------600
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg --- 600
24 @eoe----100

TOPLAM=9300 KALAN=2700

cerenery hanımın duası=== Allah'dan sağlık diliyorum her şeyden önce. Sağ salim hatta inşallah normal doğumla sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı diliyorum. Eşim, bebeğim ve ailemle huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.

HANIMLAR CERENERY ARKADAŞIMIZIN DUASININ YARIN SON GÜNÜ, SONRA SIRADAKİ ARKADAŞIMIZA GEÇİYORUZ ,BİLGİNİZE

Reactions: eoe
benim dileğim maddi ve manevi sıkıntılarımın gitmesi ve iki cihan saadeti inşallah sağlık sıhhat huzurla,tüm dua kardeşlerim içinde inşallah

demektir.

1 bal10cukk ---------600
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------ 700
7 esimaa ----------
8 kitapseverim -- 600
9 Sealand ----------600
10 cerenery --------600
11 @whitepearll ---- 600
12 @Papatya --------600
13 damla_22 ------
14 eilenn ----------- mazeretli
16 D Duambelli ------600
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------600
21 O Ozzgeee ------600
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg --- 600
24 @eoe----100

TOPLAM=10000 KALAN=2000

HANIMLAR GÜNLÜK ÇEKTİĞİNİZ ZİKİR PROGRAMINIZ VARSA BENİMLE PAYLAŞIR MISINIZ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ Bİ TANIDIĞIM BENDEN RİCA ETTİ AMA BİLGİSAYARIM BİR ÇOK SAYFAYI AÇMIYOR

anladım sadece burdaki birkaç sayfaları takip ediyorum canım
mausla tıklanan zikir programından bahsediyorsun zannettim :)
:) Ya bende vardı bilgi işlemciler format attılar şirket bilgisayarına şimdi bulamıyorum her sayfayı da açmıyor o yüzden sormuştum teşekkür ederim

HANIMLAR GÜNLÜK ÇEKTİĞİNİZ ZİKİR PROGRAMINIZ VARSA BENİMLE PAYLAŞIR MISINIZ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ Bİ TANIDIĞIM BENDEN RİCA ETTİ AMA BİLGİSAYARIM BİR ÇOK SAYFAYI AÇMIYOR
Degismekle birlikte assagidakileri birakmamaya gayret ediyorum
33 tefriciye
33 tuncina
33 salavati fatih
Aklima geldikce sayisiz ya latif bide sayisiz Estafurullah

demektir.

1 bal10cukk ---------600
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt ------ 700
7 esimaa ----------
8 kitapseverim -- 600
9 Sealand ----------600
10 cerenery --------600
11 @whitepearll ---- 600
12 @Papatya --------600
13 damla_22 ------600
14 eilenn ----------- mazeretli
16 D Duambelli ------600
17 Nara87 ------------
18 D Debusi --------600
21 O Ozzgeee ------600
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg --- 600
24 @eoe----650

TOPLAM=10150 KALAN=850

Kızlar kişi sayısı artmış ama okunacak sayı aynı. Yanlış anlamayinda yeni gelen arkadaşlar için söylüyorum kesinlikle kimin duası kabul olur bilinmez tabi ama listeyi kapatsak iyi olur çünkü surekli birileri gelip bitmeyecek liste. Ben buradaki dua listelerim kapansin istiyorum artık çünkü çok yoğun bi dönemdeyim yetistiremiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…