dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk --------- 500
2 GirLookingForLove -- 500
3 C cansu_tr ----------- 530
4 @mustafabusra ---- 500
5 687403_igt ------
6 tubatesbih ----------- 500
7 esimaa ----------
8 kitapseverim -- 500
9 Sealand ---------- 500
10 cerenery --------
11 @whitepearll ---- 500
12 @Papatya -------- 500
13 damla_22 ------500
14 eilenn -----------
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi -------- 500
19 melisamelisss -----
20 J jasminej -------- 500
21 @ozzge81 ------ 600
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg --- 500
24 @eoe ----
OKUNAN 7130
KALAN 4870 HANIMLAR AĞZINIZA SAĞLIK İNŞALLAH MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DUAMIZ TAMAMLANIR ..

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI GÜNLER

@whitepearll hanımın duası=== benim dileğim maddi ve manevi sıkıntılarımın gitmesi ve iki cihan saadeti inşallah sağlık sıhhat huzurla,tüm dua kardeşlerim içinde inşallah

HAYIRLI CUMALAR HANIMLAR . izniniz olursa şimdiye kadar duaya katılmayanları en sona koyalım belki o zamana kadar gelir Nara87 çok uzun süredir yok ne dersiniz

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk --------- 500
2 GirLookingForLove -- 500
3 C cansu_tr ----------- 530
4 @mustafabusra ---- 500
5 687403_igt ------
6 tubatesbih ----------- 500
7 esimaa ----------
8 kitapseverim -- 500
9 Sealand ---------- 500
10 cerenery --------
11 @whitepearll ---- 500
12 @Papatya -------- 500
13 damla_22 ------500
14 eilenn -----------
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17 Nara87 ------------
18 D Debusi -------- 500
19 melisamelisss -----800
20 J jasminej -------- 500
21 @ozzge81 ------ 600
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg --- 500
24 @eoe ----200
OKUNAN 8130
KALAN 3870 HANIMLAR AĞZINIZA SAĞLIK İNŞALLAH MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DUAMIZ TAMAMLANIR ..

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI GÜNLER

@whitepearll hanımın duası=== benim dileğim maddi ve manevi sıkıntılarımın gitmesi ve iki cihan saadeti inşallah sağlık sıhhat huzurla,tüm dua kardeşlerim içinde inşallah

HAYIRLI CUMALAR HANIMLAR . izniniz olursa şimdiye kadar duaya katılmayanları en sona koyalım belki o zamana kadar gelir Nara87 çok uzun süredir yok ne dersiniz

cansucum bence de sona koyabiliriz okumayanları. bir de sayı 500 belirledik ya onu mazeretliler olur arttırabiliriz yani müsait hanımlar 600 okusalar hızlanabliriz.

nara gelemiyor canım başka bir dua topiği vardı bana devretti gelemeyeceğini bildirmişti
ama listeyi not alıp okudu mu bilmiyorum

Allah razı olsun Allah işini rast getirsin canım bende işteyim bi elimde telefon bi elimde teşbihle zikir listem :)

amin inşallah canım seninde işini rast getirsn maşallah allahım duadan ayırmasın bizleri inşallah

sevgiili dostlar

ALLAH dualarnızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin inşaallah

şunu paylaşmak isterim

herkese hayırlı güzel güneşli günler diliyorum Yaradanımızdan :)))
öncelikle konu açma sebebim şu fani dünyada beyhude geçerken zaman ahiretimize hiç bir birikim yapamadığmızı farketmem...
******Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... (mevlana)

topiğimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dini-paylasim-alani.672122/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…