- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.781
ben fetih süresinin 1. ayetinin okunmasından yanayım istersen şimdiden biraz oku ne kadar sürede ne kadar okuyorsun ona göre düşünüp karar verirsin canım
bilmem genelde hep buradan başka dualara geçiyoruz@cansu _tr
yeni listeye yeni konu mu acsan acaba ?
o zaman katılıyorsun eksiklerin olursa yardım ederim bendeokudum bu ayeti daha önce canım eğer sayı 100-200 ü geçmezse katılabilirim
nasil isterseniz canim ben yeniyim ya anlayamadım sanırım ...sorun yok o haldebilmem genelde hep buradan başka dualara geçiyoruz
:) bi kaç güne başlarız inşallah canım benimnasil isterseniz canim ben yeniyim ya anlayamadım sanırım ...sorun yok o halde
canım burada okuyanlar hep devam eden kişiler sonra herkes bi anda okumaya çok hevesleniyor geliyor sonra ne bildirim ne haber sırra kalem basıyorlar burada biz genelde hepimiz birbirimizi biliyoruz o yüzden burda kalmak benim için daha anlamlı
Aynen mazeretliyken okunmuyor sayıyı çok yüksek tutmayız kolayca biter diye düşünüyorum yani sende varsın yaşasın ne güzel :) tabi önce listemizi bitirmemiz gerekiyorben oyle bi dua grubundayım ama katılmak isterim cnm ins zorlanmam. adetliyken okunmuyor ama
İki kişi için gayret etsen canım benim hem senin duan okunacak200 okudum. Ben okuyamiyorum arkadaslar. Beni listeden cikarir misiniz lutfen. Gene de arada okuyabilirsem bildiririm. Arada katkida bulunurum boylelikle.
Ben zaten dua istememistim bu tur canim. Hic icime sinmiyor bu sekilde. Yine de son arkadasa okumaya calisirim. Lutfen kusuruma bakmayin. Allahim hepinizin duasini kabul etsin ve bana okuyanlardan razi olsun.İki kişi için gayret etsen canım benim hem senin duan okunacak
yeni duamız büyük olasılık fetih süresinin ilk ayeti olacak sayı konusunda bir şey konuşulmadı ama ben herkese aynı sayıda okunmasından yanayım mesela herkes 100 tane okur kimisine çok kimisine az okunduğunda ben kendimi iyi hissetmem açıkçası hakka girmiş olurum . bir gün iki gün okumayan çıksın ben bunu da istemiyorum kimsenin hakkına giremem belki girememesinin haklı sebebi vardır evet keyfi olarak girmiyorsa o kişinin kendi ayıbı kendi günahı...Selamlar son iki arkadaşımıza 600 /600 okuyorum. Teldeyim listeyi toparlayamiyorum malesef.
Yeni duamiz ne olcak. Hangi duaya geciyoruz.Bu sefer sanki sayiya takili kalmasak mi diye düşünüyorum. Herkes edebildigi icindem razi oldugu kadar. Hergun 1 kişinin duasi ve 2 gun okumayan ciksin seklinde.tabi ortak karar olsun hepimizin rızasıyla. Dualarda bulusmaya devam edelim insallah.
Allah razı olsun canım benim800 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?