- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.801
Benim geçen haftam baya çalkantılı geçti o yüzden uğrayamadım bundan sonra Allahın izniyle aranizdayim687403_igt , kitapseverim , cerenery , M maviduvar1 , damla_22 , Z Zeynep8987 , J jasminej Hanımlar okumaları kalan iki arkadaş için bitirmenizi rica ediyorum en az 600 adet okumamız gerekiyor ve yeni listede katılıp katılmayacağınız konusunda bilgi verir misiniz?
dualarını bekliyoruz o zaman canımcım hele hamilelerin duaları daha da anlamlı :) iki canlı haliyle başka birine dua etmek ne kadar güzel bir şeyBenim geçen haftam baya çalkantılı geçti o yüzden uğrayamadım bundan sonra Allahın izniyle aranizdayim
Canım ben yeni listeye katılamayacağım yetiştiremiyorum malesef. Son iki arkadaşı da tamamlıyorum inşallah. Okuyunca sayı belirtirim olur mu687403_igt , kitapseverim , cerenery , M maviduvar1 , damla_22 , Z Zeynep8987 , J jasminej Hanımlar okumaları kalan iki arkadaş için bitirmenizi rica ediyorum en az 600 adet okumamız gerekiyor ve yeni listede katılıp katılmayacağınız konusunda bilgi verir misiniz?
tamam canım bekliyoruzCanım ben yeni listeye katılamayacağım yetiştiremiyorum malesef. Son iki arkadaşı da tamamlıyorum inşallah. Okuyunca sayı belirtirim olur mu
okunulacak dua uzun değil ama kimseyi zor durumda bırakmak istemem senden de Allah razı olsun canımben de son iki kişiye okuyacağım. diğer listede olmayacağım. aslında çok istiyorum ama yetiştiremiyorum. çok zorlanıyorum artık.
belki bi sonraki turda katılırım tekrar.
allah razı olsun hepinizden.
Cansu merhaba687403_igt , kitapseverim , cerenery , M maviduvar1 , damla_22 , Z Zeynep8987 , J jasminej Hanımlar okumaları kalan iki arkadaş için bitirmenizi rica ediyorum en az 600 adet okumamız gerekiyor ve yeni listede katılıp katılmayacağınız konusunda bilgi verir misiniz?
tamam canım unutuyorum bazen kusura bakma yeni listede varsın dimi 600 tane mi okumuştunCansu @eoe için okumadım ben bir tek. Ona da başlayacağım
Yarın akşama tamamlarım inşallah yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?