- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi melisamelisss
-
Her gün 181 defa “Ya Mübdi Ya Müid celle celaühü” zikrini okumaya devam edinin muradı ne ise olur.“Kulum beni zikrettiğinde, ben onunla beraberim. Kulum beni gizlice içinden zikrederse, ben de onu özel olarak zatımla zikrederim. O beni bir topluluk içinde zikrederse, ben de onu daha hayırlı bir topluluk içinde ( meleklerimin arasında ) zikrederim.”43
kızlar bişey soracağım ben bir iki güne regl olabilirim bu aksam sırada ki bi kaç arkadaş için okusam gün gelmeden olur mu? Gününde okumak şart mı?
kızlar bişey soracağım ben bir iki güne regl olabilirim bu aksam sırada ki bi kaç arkadaş için okusam gün gelmeden olur mu? Gününde okumak şart mı?
AYNACIM EVET BİRAZ KARIŞTI ,ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZIN İSTEKLERİNDEN VE HIZLI AKIŞ İÇİN BİR GÜNDE İKİ KİŞİYE BİRDEN OKUYACAĞIZ . AMA OKURKEN İSİMLERİ ADINA OKUYACAĞIZ BUNA ÖNEM VERELİM. TOPLU OKUYUP BİTİRMEK ADINA DEĞİL. KİŞİYİ DİLEĞİNİ DÜŞÜNEREK DUAMIZI EDECEĞİZ,HERKESTEN HASSASİYET BEKLİYORUZ. DİLEĞİNİ SIRAN GELİNCE DE CANIM KONU BAŞINA YAZARIZ. SEVGİLER.selamün aleyküm hanımlar melisacım yine ortalık karışmış ne oldu şimdi herkesin bir günü değişti mi günde iki kişiye mi geçtik anlamadım ee öncesinde de günde iki kişi okunsun dendi sonra da aacele ediyonuz denildi ben anlamadım bu işten ha görünüşe bakılırsa ben şahsen ikinci bir liste daha düzenlemek istemem böyle olunca herkesin sırası geldiğinde okunur ya kimse kimsenin burada hakkını yemek istemez aynı şekilde herkes nasıl karşısından beklerse onun içinde karşı taraf okuyacaktır bence iki kişi olunca işler daha çok karışacaktır benden söylemesi ama son karar sana ait canım bugün kafam sepet gibi biraz geç girdim siteye kusura bakma canım gece ders çalıştım inan saf gibi oldum...
Ben dilek konusunda son dakika bugün aldığım bir kararla hayırlısıyla 2016 da gireceğim kpss sınavında başarılı olur hayırlısıyla memur olmak için okunmasını istiyorum sıra bana gelince bunun altını yeniden çizeceğim görüyorum ki kesinlikle benim hayırlsıyla atanmam lazım...
EVET AMA HABERİ OLMAYAN ,GECE OKUYAN ARKADAŞLARIMIZDA OLABİLİR. O YÜZDEN ONLARIN DUALARINI ALMAK İÇİN GECE 12YE KADAR BEKLEYİP YARIN İKİ KARDEŞİMİZE BİRDEN OKUYACAĞIZ.Yanlis toplamadiysam 5.015 okunmus Naz icin...
Yeni kisiye basliyormuyuz?melisamelisss
SWEET HANIMCIM SIRA SENDE VE SIRADAKİ DİĞER ARKADAŞTA. LİSTENİ BU GECE 12DEN İTİBAREN OLUŞTURACAĞIZ VE SİZİN DUA GÜNÜNÜZ BAŞLAYACAK. LİSTENİN BAŞINA DİLEĞİNİ EKLEYECEĞİM SWEET HANIMCIM. MERAK ETMEYİN. SEVGİLER.kızlar sıra bana geldi galiba...ben bebek istiyorum dua ederken lütfen bunu söylermisiniz..kadeşlerimmm
Regl iken okunmuyormu kiben okudum.
Ben vakit buldukça okuyorum sıradaki kişiye niyet edip. kaçtane okuduğumuda kağıda not alıyorum sonra sırası gelince buraya yazıyorum.Bende önden gidiyorum yani. Çünkü yoğun olduğum dışarda olduğum zamanlar olabilir. Öyle yapmakta sakınca olmaz, sonuçta bağışlamasını o kişi için yapıyoruz.
Tabi yanlışım varsa senin bu sorunla bende aydınlanmış olacağım
Regl iken okunuyormuş. Konunun başında öyle yazıyor.Bizim için araştırmış arkadaşlar saolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?