- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi melisamelisss
-
bu gün mü dua günüm benim ..başladı mıEVET AMA HABERİ OLMAYAN ,GECE OKUYAN ARKADAŞLARIMIZDA OLABİLİR. O YÜZDEN ONLARIN DUALARINI ALMAK İÇİN GECE 12YE KADAR BEKLEYİP YARIN İKİ KARDEŞİMİZE BİRDEN OKUYACAĞIZ.
SWEET HANIMCIM SIRA SENDE VE SIRADAKİ DİĞER ARKADAŞTA. LİSTENİ BU GECE 12DEN İTİBAREN OLUŞTURACAĞIZ VE SİZİN DUA GÜNÜNÜZ BAŞLAYACAK. LİSTENİN BAŞINA DİLEĞİNİ EKLEYECEĞİM SWEET HANIMCIM. MERAK ETMEYİN. SEVGİLER.
HAYIR CANIM BU GECE 12DEN İTİBAREN . HABERİ VERECEĞİM LİSTEYİ TAKİPEDİN . HALA NAZ ARKADAŞIMIZ İÇİN GÖRMEYENLER OLABİLİR BEKLEYECEĞİZ. SİZE ÖZEL MESAJ VERECEĞİM MERAK ETMEYİN HANIMCIMbu gün mü dua günüm benim ..başladı mı
CANIM MESAJLARDA ZATEN YAZDIM. ARTIK HERGÜN İKİ ARKADAŞIMIZA OKUYACAĞIZ. ÇALIŞAN ARKADAŞLAR DA HERKESTE LİSTENİN HIZLI AKMASINI İSTİYORLAR. YANİ İKİ KİŞİ*125 AYET =250 KERE OKUYACAĞIZ . GECE 12DE BELİRTECEĞİM KUZUM . ŞİMDİ NAZDAYIZBen eşime kızdım önce atanma dedim ama yok yok ben aylardır bebek istediğimi buraya yazıyorum onun için dileğim bebektir ya günde 2 kişi olunca iyice karışacak bugün nazınki bitsin yarın sıradakine geçsin sen en son ne diyorsun
YARIN SANA VE SWETTE OKUNUCAK IKINIZIN DILEGIDE AYNI. CNMBen eşime kızdım önce atanma dedim ama yok yok ben aylardır bebek istediğimi buraya yazıyorum onun için dileğim bebektir ya günde 2 kişi olunca iyice karışacak bugün nazınki bitsin yarın sıradakine geçsin sen en son ne diyorsun
CNM BIZNAZ ARKADASA OKUDUK BUGUN.Senanas arkadasım için 125 tane cektim hatta farkında olmadan ilerlemişim 250 falan olmus :)
ay pembe hanımcım ben yanlış gördüm o halde. biz naz arkadaşımıza geçtik liste başını okumadınız sanırım... listeyi düzelteyim..Senanas arkadasım için 125 tane cektim hatta farkında olmadan ilerlemişim 250 falan olmus :)
BEN BEBEK İÇİN OKUTACAĞIM ARKADAŞLARA VAZGEÇTİM AYLARDIR BURADA BEBEK İSTEDİĞİMİ YAZDIM BUGÜN EŞİME KIZDIM AMA GEÇTİ BİRAZ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT İÇİN İSTİYORUM BEN ATANMAYI DAHA SONRAKİ DUAYA İNŞYARIN SANA VE SWETTE OKUNUCAK IKINIZIN DILEGIDE AYNI. CNM
DIGER GUN BEN VE DAMLAYA OKUNUR IKIMIZDE BEBIS ISTIYORUZ INSALLAHHH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?