- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.101
FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİNİN DUASINA KATILACAKLAR LİSTESİ .
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
NİYET ETTİK ALLAH RIZASI İÇİN 9999 ADET 'İnna fetahna leke fetham mübına ' ayetini çekmeye .
1- C cansu_tr mazeretli
2- D Debusi 1111 adet okudu
3- Z zencefiltarcin 1111 adet okudu
4-Yagmurun_kizi 1111 adet okudu
5-eilenn okunuyor
6-melisamelisss okunuyor
7-gulbera 1111 adet okudu
8- @tubis2014 okunuyor
9- A ay__060 okunuyor
10-Esaskiz43
D Debusi HANIM: Benim dileğim ailemin sağlıklı olması,hayırlı iş kapılarının açılması ve kendimize ait ev sahibi olmamızdır...Aminnnn...Tüm okuyan arkadaşlardan Rabbim razı olsun..
sayı yine 1111 adet olsun çünkü ben okuyamıyorum canlarım tez zamanda bitirmek nasip olur inşallah
tamam canım benim zaten yeni kişiye o zaman geçerizZ zencefiltarcin arkadaşım için okumaya başlayacağım rabbim yüreğindeki sıkıntısını gidersin hayırlısıyla dualarını kabul eylesin inşallah canımm
ek derslerim var bugün ve yarın sınavıma 5 hafta kaldı
evle ilgilenemiyorum pek o yüzden en geç p.tesi biter inşallah
C cansu_tr bilgin olsun canım
Allah razı olsun canim benim..Z zencefiltarcin arkadaşım için okumaya başlayacağım rabbim yüreğindeki sıkıntısını gidersin hayırlısıyla dualarını kabul eylesin inşallah canımm
ek derslerim var bugün ve yarın sınavıma 5 hafta kaldı
evle ilgilenemiyorum pek o yüzden en geç p.tesi biter inşallah
C cansu_tr bilgin olsun canım
Allah razı olsun canimC cansu_tr kendime ve asagidaki arkadaslarima 1111 er tane okudum. Rabbim herbirimizin dualarini kabul buyurur bizlere rizasini ve hayirlar nasip eder insallah.
4 -Yagmurun_kizi 1111
5-eilenn 1111
6-melisamelisss 1111
7-gulbera 1111
kalan uc arkadaşımın dualarini birkac güne bitirip teslim ederim insallah.
8- @tubis2014
9- A ay__060
10-@esaskiz43
Amin ecmain canim benim Allah razi olsun
Hayirli sabahlar canlarC cansu_tr kendime ve asagidaki arkadaslarima 1111 er tane okudum. Rabbim herbirimizin dualarini kabul buyurur bizlere rizasini ve hayirlar nasip eder insallah.
4 -Yagmurun_kizi 1111
5-eilenn 1111
6-melisamelisss 1111
7-gulbera 1111
kalan uc arkadaşımın dualarini birkac güne bitirip teslim ederim insallah.
8- @tubis2014
9- A ay__060
10-@esaskiz43
Bende dahil olmak istiyorum aktif olan bir dilek dua zinciri varsa yardımcı olur musunuzHayirli sabahlar canlar
C cansu_tr aşağıdaki arkadaşlarım için de dua mi tamamladım Rabbim kabul buyurur insallah.
@tubis2014 /1111 okundu
A ay__060 /1111 okundu
Esaskiz43 /1111 okundu
Rabbim herbirinizin dualarini kabul buyurur inşallah arkadaşlarım.
Hepiniz hakkınızı helal edin arkadaslar..Dualarda buluşalım insallah.
cansu eksik kalirsa yine okurum canim.
açık konuşacağım gelen arkadaşları listeye ekliyorum dua sırası ona gelene kadar ortalarda gözükmüyor böyle yapınca ben kendimi suçlu hissediyorum gerçekten bildirim yapacaksan ve cani gönülden okuyacaksan dua listemize gel zaten bi arkadaş daha ayrılıyorBende dahil olmak istiyorum aktif olan bir dilek dua zinciri varsa yardımcı olur musunuz
sende Allaha emanet ol canımArkadaslar beni lisilteden cikarin rabbim hepinizin dualrini kabuk etsin insallah ben sizin icin dua edicem ama nete giremiorum takip de edemiyorum kuaura bakmayin Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?