- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.141
şuan mazeretli bi arkadaşımız var onun yerine okuyabilirsin İnna fetahna leke fetham mübına ayetini 1111 adet okuman gerekiyor . şuan listenin 3. kişisindeyiz istersen ilk 3de oku çünkü onlar daha sonra okuyacaklar hak geçmesin diye birazdan listeyi de yayımlarım ...Tabiki ama ne okuyacağımı çekeceğimi felan anlamadım
şuan mazeretli bi arkadaşımız var onun yerine okuyabilirsin İnna fetahna leke fetham mübına ayetini 1111 adet okuman gerekiyor . şuan listenin 3. kişisindeyiz istersen ilk 3de oku çünkü onlar daha sonra okuyacaklar hak geçmesin diye birazdan listeyi de yayımlarım ...
yapacak bir şey yok canımYalnız bnde şuan mazeretliyim 3-4 güne biter anca sorun olur mu?
yok balim ya benim ayarlarda sorun var javascript açık olması gerekiyor sanirim onları görmem için ama java açık olunca da şu reklamlar var ya altta üstte çıkan onlar yuzunden site acilmiyor javayı kapattim internet ayalarindan o nedenle sitede hareketlerin kısıtlı ..durum guncellemesi bile yapamıyorum düşün.Napiyim benanliyor musun bu işlerden. Hadi bi el ativer canim ya..boyle iki nokta bir parantez nereye kadar
gunaydin tatlim benimGünaydın canım.
Mesajını yeni gördüm valla
Eki Görüntüle 1774599
Telefondaki int. Ayarlarından gelişmiş teki javascript onu etkinleştir düzelir o zaman
Hadi bana bunlardan gonder
gunaydin tatlim benim
değişik değişik gonderiyorsun bunları canim çekiyor
olmuyor kuzum reklamlar çıkıyor o zaman o reklamlar yüzünden yazılanları göremiyorum var bi durum ama ne anlamadım
Allah razı olsun canim ağzına yüreğine saglik Rabbim dualarini kabul buyurur insallah
liste normalde kapalı ama katılmak istersen şuan 3. kişideyiz diğer arkadaşların dualarını da okuyarak başlayabilirsin maksat kimseye hak geçmemesi canımArkadaşlar bende katılmak istiyorum ..
liste normalde kapalı ama katılmak istersen şuan 3. kişideyiz diğer arkadaşların dualarını da okuyarak başlayabilirsin maksat kimseye hak geçmemesi canım
bak listeyi ekledim şuan üçüncü kişideyiz 1111 adet 'İnna fetahna leke fetham mübına' okunuyor en sonunda da duasını okuyorsun duasını yapıyorsun canım benim yani sen katılmak istersen 3 kişi için toplam 3333 adet okuman gerekecek eğer okursan bende o zaman seni listeye ekleyebilirimTabi katılmak istiyorum ama konulara yabancıyım affola beni biraz bilgilendirirmisniz kime dua edilcek tesbih mi çekilcek ? Lütfen dualarınıza beni de katın
bak listeyi ekledim şuan üçüncü kişideyiz 1111 adet 'İnna fetahna leke fetham mübına' okunuyor en sonunda da duasını okuyorsun duasını yapıyorsun canım benim yani sen katılmak istersen 3 kişi için toplam 3333 adet okuman gerekecek eğer okursan bende o zaman seni listeye ekleyebilirim
tamam canım benimcanım beni okudu say bin tane okumuştum 111 tane okuyacağım onuda işte okuyamıyorum akşam eve geçerken serviste okuyorum
burada çoğunluk çalışıyor zaten canım ne kadar çabuk okursan o kadar iyidir ne zaman okursan listeye seni o zaman ekleyeceğimtamm okurum ama bunun süresi varmı ben çalışıyorum gündüzleri vaktim olmuyor pekelimden geldiğince yapcam okuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?