- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.161
burada çoğunluk çalışıyor zaten canım ne kadar çabuk okursan o kadar iyidir ne zaman okursan listeye seni o zaman ekleyeceğim
listeye katıldığın için ve biz şuan 3.kişi de olduğumuz için daha önceki 2 kişiye okumadığın için sana dua sırası geldiğinde onlar sana okuyacağı için hak geçmesin diye 3333 adet okumanı rica ediyorum 1111 adet benim için, 1111 adet D Debusi için ve 1111 adet Z zencefiltarcin için okuman gerekiyor canım anlatabildim miAllah razı olsun hepinizden şuan itibari ile başlıyorum. Kusura bakmayın kafam karıştı şimdi 1111 tanemi okumam gerekiyor 3333 tanemi mesajlar karıştığı için anlayamadım
listeye katıldığın için ve biz şuan 3.kişi de olduğumuz için daha önceki 2 kişiye okumadığın için sana dua sırası geldiğinde onlar sana okuyacağı için hak geçmesin diye 3333 adet okumanı rica ediyorum 1111 adet benim için, 1111 adet D Debusi için ve 1111 adet Z zencefiltarcin için okuman gerekiyor canım anlatabildim mi
tamam canım şimdiden Allah kabul etsin hoş geldin aramıza inşallah bol bol birbirimize dua edebilirizTamm saolun başladım her biriniz için bitirdiğimde burda paylaşcam İnşallah
tamam canım şimdiden Allah kabul etsin hoş geldin aramıza inşallah bol bol birbirimize dua edebiliriz
Allah kabul etsin kuzum :)Hoşbuldum Amin Allah hepimizin duasını kabul etsin benim bu burda olmama vesile olanbal10cukk arkadaşımada ayrıca teşekkür ederim :)
canım okumalarına devam ediyor msun hala bi bildirim yapmadında okudum diyeHoşbuldum Amin Allah hepimizin duasını kabul etsin benim bu burda olmama vesile olanbal10cukk arkadaşımada ayrıca teşekkür ederim :)
peki o zaman nasıl istersen canım benimcansu canım isterseniz sıradaki arkadasa gecin ben eksiklerimin hepsini okurum inşaallah.
en gec hafta sonu okumaya başlarım liste aksamasın
Aminnn canim Rabbim okuyan herkesten razi olsun dualarinizi kabul buyursun insallah. AminFETİH SÜRESİNİN İLK AYETİNİN DUASINA KATILACAKLAR LİSTESİ .
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
NİYET ETTİK ALLAH RIZASI İÇİN 9999 ADET 'İnna fetahna leke fetham mübına ' ayetini çekmeye .
1- C cansu_tr 1111 adet okundu
2- D Debusi 1111 adet okundu
3- Z zencefiltarcin 1111 adet okudu
4-Yagmurun_kizi 1111 adet okudu
5-eilenn 1111 adet okundu
6-melisamelisss 1111 adet okundu
7-gulbera mazeretli
8-guiding1 1111 adet okundu
9- A ay__060 1111 adet okundu
10-melisece123 (listemize yeni geldi arkadaşımız mazeretli kişinin yerine okusun şimdilik )
Z zencefiltarcin Hanımın duası: Rabbimin rızası üzerine bir yaşam surelim ailemle sevdiklerimle sağlıkla hayırla inşallah. Allah razı olsun hepinizden şimdiden. Rabbim ne duanız varsa kabul buyursun arkadaşlarım.
gulbera Hanım duasını en geç haftasonuna kadar okuyacak Z zencefiltarcin duanı bitiriyoruz Rabbim sana ve ailene sevdiklerine sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah Rabbimin rızası üzerine hayatlarınızı devam ettirmeyi nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?