- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.321
yok canım maalesef yoksun ama istersen esma grubumuz var oraya gelebilirsinaaa nasıl anlamadım yeni liste degil mi
ben varmıyım yeni listede kafam karıştııı kusura bakmayın
ALLAH ALLAH yeni listenbiz var bende ekliyim diye sanıyorumyok canım maalesef yoksun ama istersen esma grubumuz var oraya gelebilirsin
guding1 için 1111 tane okudum...Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin....
Allah razı olsun canım hepinizden bende yavaş gittiğini düşünüyorum diğer gruplarda daha çabuk okuyordukkızlar biraz okumalarımıza özen göstersek olur mu zaten az sayımız kaldı çok yoğunum , bazen okurken uyuyakaldığım bile oluyorama aksatmamaya çalışıyorum. haydi hızlanalım duamızı bitirelim hep beraber.
ben guiding1 arkadaşımızın niyetinin kabulü içinde duamı bitirdim bu arada cansucum
bencede yavaş gidiyor elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyorAllah razı olsun canım hepinizden bende yavaş gittiğini düşünüyorum diğer gruplarda daha çabuk okuyorduk
günaydın canımcımm amin inşallah günahlarını affetsin yazacağına affettim yazmışsın ona birazcık güldümGünaydınlar CansuCumguiding1 arkadaş için 1111 okudum Rabbim arkadaşın dualarıni kabul günahlarını affettim. .
maşallah herkes okumuş zaten canım :)aynı anda gondermısız :) guıdıng ıcın okudum bende Allah kabul etsın
Kız telefonun azizligigünaydın canımcımm amin inşallah günahlarını affetsin yazacağına affettim yazmışsın ona birazcık güldüm
Ee kaç gün geçiyor aradan bunun üzerine daha ne dualar okunuyormaşallah herkes okumuş zaten canım :)
ben bekleyince unutuyorum çünkümaşallah herkes okumuş zaten canım :)
yakalarım ben öyle :)Kız telefonun azizligiotomatik yazıyor ya bazen
Bende farkettim düzelttim hemen ama sen yakalamissin
yaşlanmıyorsun daha da gençleşiyorsun aynısı bende de oluyor bundan sonraki listede burada sürekli okuyanlarla devam edeceğiz inşallah aklınızdan geçen bi dua var mı okuyalımben bekleyince unutuyorum çünküsonra okuması daha zor geliyor yaşlanıyorum galiba
aynen öyle sözde cuma bitirelim demiştim ama olmadı maalesef yeni dua listesi için var mı aklınızda bi duaEe kaç gün geçiyor aradan bunun üzerine daha ne dualar okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?