- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.361
yok kuzum sen okuma benim icin :)canım ya hakkın geçmiş oldu ben nik değiştirmiştim tubiş2014 tü çok özür dilerim napayım bende sana okuyayım liste bitince tmm
uğra uğra hatta bizimle de paylaş birlikte okuyalım bak bence bu daha güzel fikircanim biraz Kuran okumaya adiycam kendimi.Ayet ayet anlayarak okumak niyetindeyim.Inşallah donucem yine merak etme
sadece fikir ediniyoruz canım benim kesinleşen bir şey yokcanım yeni duanız ezberimde yok çalışan biriyim akşamlarıda kızım dan fırsatım olmuyor sonrada yorgun düşüyorum dşğeri zikir gibi kısa olunca okumak kolay oldu serviste yürürken falan katılamam o zaman
duaları okuyabildin mi
teşekkür ederiz canım inşallah seninde içinde bulunduğun durum hayırla sonuçlanır amin“HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve Rabbül Arşil Aziym”
Kızlar bunu araştırın en etkili dua deniyor. Her is hayırla sonuçlanır deniyor. Su an ben bu ayeti okuyorum hayırla sonuçlanacak insallah
Evet canim son 5 kişi için okudumduaları okuyabildin mi
Amiiin insallah hepimizinteşekkür ederiz canım inşallah seninde içinde bulunduğun durum hayırla sonuçlanır amin
Sende hakkını helal et canım benimSon arkadaşı da bitiririm bugün Hakkı'nızı helal edin
Helal olsun Can'ım çok yardımın dokundu bana.Sende hakkını helal et canım benim
tabi ki canım benim ne dua okumamız konusunda düşünüyoruz sende aklına gelen varsa paylaşır mısın canımYeni listeye ben de girmek istiyorum.
seninde bana canımcımmHelal olsun Can'ım çok yardımın dokundu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?