- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.561
diğer arkadaş yok canım benim toplu bu dua unuttun galibacanım çok özür dilerim girip yazamadım kızım rahatsızlanmış acil eve gittim dün onla uğraşyorum bugün bitircem inşallah okuyorum şuan 545 tane oldu diğer arkadaşa geçebilirsiniz giremezsem de okudu sayın
ben herkes için ayrı sanıyordum yaw:)tamam canımdiğer arkadaş yok canım benim toplu bu dua unuttun galiba
karar vermemiz gerekiyor bende bununla ilgili size soracaktım Rabbime bin şükür bunuda bitirdik Rabbim hepinizden razı olsun . Fikirlerinizi söyleyin ona göre seçim yaparız
bence çok güzel yapalımC cansu_tr Kelime_i Tevhid hatmine ne dersiniz?
kişi başına 10bin düşecek ama bildiğimiz için çabuk ilerleyecektir diye düşünüyorum
Kelime-i Tevhid Hatmi Tevhid Hatmi tek başına yapıldığı gibi birkaç kişiyle de yapabilir ve Kelime-i tevhid hatminin tamamlanması için yetmiş bin kez kelime-i tevhid okumak gerekmektedir. Bir hatim memuru seçilir ve bu memur 700 fasulye veya taş tanesi hazırlar ve ardından kelime-i tevhid hatmi yapmak isteyen kişi öncelikle neye okunuyorsa niyet eder, üç defa İhlas, bir defa Fatiha sureleri okuyarak bunu bütün ölmüşlerin ruhuna hediye eder. Fasulye yahut taşlardan oluşturulan tesbih veya zikir matik yüz devir boyunca لاۤ اِلٰهَ الاَّ ٱللهُ “Lâ İlâhe İlla’llâh”denilerek tekrarlanır ve ardından yine yüz devirde لاۤ اِلـهَٰ اِلاَّ ٱللهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ“La ilahe illallah, Muhammed-ür Rasulullah” denilir. Böylece sayı yetmiş bine tamamlanmış olur. Sonuç olarak 70.000 tane söylenmiş olur ve okuma bittikten sonra Aşr-ı Şerif ve Kur’an-ı Kerim’in hatim duası okunur.
benim için farketmez ama 7 kişiyiz herkese 10000 düşüyor bence harika bi sayıC cansu_tr Kelime_i Tevhid hatmine ne dersiniz?
kişi başına 10bin düşecek ama bildiğimiz için çabuk ilerleyecektir diye düşünüyorum
Kelime-i Tevhid Hatmi Tevhid Hatmi tek başına yapıldığı gibi birkaç kişiyle de yapabilir ve Kelime-i tevhid hatminin tamamlanması için yetmiş bin kez kelime-i tevhid okumak gerekmektedir. Bir hatim memuru seçilir ve bu memur 700 fasulye veya taş tanesi hazırlar ve ardından kelime-i tevhid hatmi yapmak isteyen kişi öncelikle neye okunuyorsa niyet eder, üç defa İhlas, bir defa Fatiha sureleri okuyarak bunu bütün ölmüşlerin ruhuna hediye eder. Fasulye yahut taşlardan oluşturulan tesbih veya zikir matik yüz devir boyunca لاۤ اِلٰهَ الاَّ ٱللهُ “Lâ İlâhe İlla’llâh”denilerek tekrarlanır ve ardından yine yüz devirde لاۤ اِلـهَٰ اِلاَّ ٱللهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ“La ilahe illallah, Muhammed-ür Rasulullah” denilir. Böylece sayı yetmiş bine tamamlanmış olur. Sonuç olarak 70.000 tane söylenmiş olur ve okuma bittikten sonra Aşr-ı Şerif ve Kur’an-ı Kerim’in hatim duası okunur.
var mı aklına bir şey canım . şahsen yanlış hatırlamıyorsam haftaya 3 aylar giriyor ve kutlu doğum haftası ( yanlışım varsa düzeltin) bence o zamanın anlam ve önemine çok uyuyorduyeni bir zikir mi denesek diyorum bende tevhid çok güzel ama diger listelerde de çok okuduk farkli bir şey mı olsa diye düşündüm
yeni bir zikir mi denesek diyorum bende tevhid çok güzel ama diger listelerde de çok okuduk farkli bir şey mı olsa diye düşündüm
var mı aklına bir şey canım . şahsen yanlış hatırlamıyorsam haftaya 3 aylar giriyor ve kutlu doğum haftası ( yanlışım varsa düzeltin) bence o zamanın anlam ve önemine çok uyuyordu
bakalım çoğunluk ne derse onu yaparız canım bencede güzel bi düşünceydibende 3 aylar yaklaştığı için önce tevhid hatmi sonrada salavat hatmi yaparız diye düşünerek yazmıştım canım
burda olmasa bile kendim bu hatimleri eşimle yada bireysel yapmaya çalısacağım
hayırlısı neyse o olsun canım benim için farketmezbakalım çoğunluk ne derse onu yaparız canım bencede güzel bi düşünceydi
canım zaten yine bi hafta falan olur süre :) yetiştirirsin sen ben biliyorum canısıdusundugum bısey yok normalde gun ıcınde bende okumaya calısıyorum tevhıdı. tevhidin güzelliği tartısılmaz zaten uyarım yani bende. sayı olarak cok gelmezse katılırım bende kendı okuduklarımda var yetiştiremiyorum sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?