- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.581
dusundugum bısey yok normalde gun ıcınde bende okumaya calısıyorum tevhıdı. tevhidin güzelliği tartısılmaz zaten uyarım yani bende. sayı olarak cok gelmezse katılırım bende kendı okuduklarımda var yetiştiremiyorum sonra :)
Yagmurun_kizi , D Debusi , guiding1 , M maviduvar1 , eilenn , gulbera Hanımlar 4444 SALATI TEFRİCİYE duasını bitirdik Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallah .
Yeni duamız için 70000 kelimei tevhid isteği var 99 kere La ilahe illallah 100.de La ilahe illallah Muhammeden Resulullah olarak okunacak . Başlayalım mı sizin fikirlerinize ihtiyacım var genel olarak bi kaç kişi olumlu yanıt verdi eğer kabul ederseniz haftaya 7 nisan Regaib kandili o zamana kadar inşallah bitiririz Peygamber Efendimizin ruhuna hediye ederiz.
olur canım tevhidi ayrı tutarız salavat sayısını ayrıtevhid hatmine tmm denirse ek olarak sayısız salavatta okuyalımmı müsait oldukça 5-10-100-1000 ne okuyabilirsek kandil günü okunan sayıyı toplarız hediye ederiz olurmu?
ben kaçırdım kaç kere okuyacağız. katılmak isterim tabi ki....M maviduvar1 hanım siz katılacak mısınız ?
sayı biraz fazla kişi başı 10000 kadarben kaçırdım kaç kere okuyacağız. katılmak isterim tabi ki....
elimden geldiğince okumaya çalışırım inşallah.sayı biraz fazla kişi başı 10000 kadar
Evet evet geçtik canım :) çok şükürAa yeni duaya geçmişiz bile
Hadi bakalım ya Bismillah başlayalım duamı za :))Evet evet geçtik canım :) çok şükür
hemde çok haklılar canları çıkıyo resmen takır tukur basmaktantamam canım bende şuan çekiyorum birazdan eklerim :) benimki de bi ara bozulmuştu onlarda haklı
benim eskidi kahverengiydi şimdi ki turuncuhemde çok haklılar canları çıkıyo resmen takır tukur basmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?