- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.801
Valla yamaşallah sizinkiler anlaşmalı gibi olmuş tam duaya başlayınca :) geçmiş olsun hanımlar
nasip böyleymiş napalım :)Valla ya
Durdu durdu bugünu buldu
Yapacak yok. Bekleyeceğiz :)nasip böyleymiş napalım :)
aynen :) benimki hep erken gelir sağolsunda kandile denk gelecek yine iki kandildir denk geliyormaşallah sizinkiler anlaşmalı gibi olmuş tam duaya başlayınca :) geçmiş olsun hanımlar
geçen kandil banada denk geldiaynen :) benimki hep erken gelir sağolsunda kandile denk gelecek yine iki kandildir denk geliyor
Amin Allah razi olsun canimAllah muvaffak etsin gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı olsun inşaallah
buda Allahtan olmasıda bir nimet ama insan yinede bi buruk oluyor sanki degerlendirememiş gibi hissediyorumgeçen kandil banada denk geldi
Amin Allah razi olsunhayırla sonuçlanır inşallah
ne ara karar verdin derken biz burada sürekli dua ediyoruz yeni dua başlangıcımız değil canım benim . bi süre bekledik belki başka dua okunması istenir diye kimseden ses çıkmayınca ben listeyi tekrar güncelledim kaldığımız yerden devam ediyoruz anlayacağın . burası eskiden çok kalabalıktı şuan pek kimse yok az kişi kaldık dua listesindecansu hayırlı olsun yeni dua başlanğıçınız ...
haberimiz olmadı cansu
ne ara karar verdin
bilmiyordummne ara karar verdin derken biz burada sürekli dua ediyoruz yeni dua başlangıcımız değil canım benim . bi süre bekledik belki başka dua okunması istenir diye kimseden ses çıkmayınca ben listeyi tekrar güncelledim kaldığımız yerden devam ediyoruz anlayacağın . burası eskiden çok kalabalıktı şuan pek kimse yok az kişi kaldık dua listesinde
amin cümlemizin daha liste yeni başladı okumak istersen duanı yazarsın eklerim seni de kişi başı herkes önce herkesin duasını okuyup niyet ediyor daha sonra 1500 adet ihlas süresini okuyoruzbilmiyordumm
bu topiğiniii
gezinirken gördüm ...
başlamışsınız galiba yeni listeye
dualarınız Hak katında kabul olsun
hey maşallah canım ağzına yüreğine sağlık Allah kabul eder inşallahArkadaşlar 1500 ihlas okudum...Burada dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını hayırlısıyla tez zamanda nasip eyle amin...
Ağzına sağlık canım benimAdet olmadan bitireyim dedim...haftasonu okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?