- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.821
çok şükür iyiyim kaç gündür burayı düzenleyeceğim hep unutuyorum :) sen nasılsınhu hu kızlar sesiniz çıkmıyor...herkes iyidir İnşallah..
tamam canısı ben daha başlamadım bile haftasonu okurum inşallah
tamam canısı ben daha başlamadım bile haftasonu okurum inşallah
çok ayıp dimi bide utanmadan söylüyorumaaa ne kaa ayıppppp
çok ayıp dimi bide utanmadan söylüyorum
geç kalmadın canım daha başlamayanlarda var okumaya bende dahil
Canım herkese ayrı ayrı 1500 mi okuycam yoksa hepimiz beraber mi 1500 okuycaz?geç kalmadın canım daha başlamayanlarda var okumaya bende dahil
herkesin duasını okuyup niyet ediyorsun .
Allah kabul etsin zaten geçen bi hocayı izliyordum oda ihlas zinciri başlatmıştı ülkemizin içinde bulunduğu durum içinablam kuran kursundan arkadaşları ile hala görüşüyor
hergün watsapptan yazışıyorlar
geçen gün bana her gün 100 adet ihlas okuduklarını birbirlerine yazdıkalarını söyledi
herkesin niyeti okunuyor ondan sonra hepimiz adına ortak olarak 1500 adet okunuyor . şuan 10 kişi var 15000 ihlas oluyor toplamda sende gelirsen hepimizin niyetine toplam okunan 16500 olur canımCanım herkese ayrı ayrı 1500 mi okuycam yoksa hepimiz beraber mi 1500 okuycaz?
Tamam canım anladım 1500 okuycam yukarda yazan niyetleri dua edicemherkesin niyeti okunuyor ondan sonra hepimiz adına ortak olarak 1500 adet okunuyor . şuan 10 kişi var 15000 ihlas oluyor toplamda sende gelirsen hepimizin niyetine toplam okunan 16500 olur canım
süpersin canım :)Tamam canım anladım 1500 okuycam yukarda yazan niyetleri dua edicem
Okuyunca bildirim inşaallahsüpersin canım :)
tamam canım Allah razı olsunOkuyunca bildirim inşaallah
Allaha çok şükür iyiyim ..kimseden ses çıkmayınca merak ettim..çok şükür iyiyim kaç gündür burayı düzenleyeceğim hep unutuyorum :) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?