- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #8.081
Ben en sonunda 12 tane fazladan okurum canım olur muBen de okudum, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Bir de kızlar 666 x 18 = 11.988 yapıyor, küsüratlı olunca 12 ihlas eksik kalmış oluyor, gerçi niyet önemli gönülden inanarak istedikten sonra 1 ihlas bile yeter belki ama isterseniz o 12 ihlası da okuyalım, eksik kalmamış olsun
Ben de okudum, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Bir de kızlar 666 x 18 = 11.988 yapıyor, küsüratlı olunca 12 ihlas eksik kalmış oluyor, gerçi niyet önemli gönülden inanarak istedikten sonra 1 ihlas bile yeter belki ama isterseniz o 12 ihlası da okuyalım, eksik kalmamış olsun
Ben en sonunda 12 tane fazladan okurum canım olur mu
maşallah canım ben en sona kaldım daha hiç başlamadım bile kendimi suçlu hissediyorum
bu hafta sınav var ya okuyamayabilirimCanım sende hemencik okursun merak etme
Bu hafta cenazeydi eltinin doğumuydu derken çok yıprandın
Hem pazara kadar vakit var maşallahın var senin okursun :)
bu hafta sınav var ya okuyamayabilirimokumalarımı yapayım inşallah bugün başlayım yavaştan diyorum
tabi canım kolay okunur onda hemfikiriz önemli olan başlamak için adım atmak :)ders çalışacaksan evet haklısın
ama çabuk okunuyor biliyosun 1200 tane okuyoduk şimdi sayı yarı yarıya
Canim bizde yardimci oluruz sana kendini zorlama fazla cenazenizde vardi okuyamaman cok normalbu hafta sınav var ya okuyamayabilirimokumalarımı yapayım inşallah bugün başlayım yavaştan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?