- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #8.101
Teşekkür ederim hepiniz o kadar iyi yüreklisiniz ki çok mutlu oluyorum sizlerin duasında yer aldığım için Allah razı olsun hepinizdenCanim bizde yardimci oluruz sana kendini zorlama fazla cenazenizde vardi okuyamaman cok normal
Canim bizde yardimci oluruz sana kendini zorlama fazla cenazenizde vardi okuyamaman cok normal
gazla çalışıyorum ya ben zaten :) hemen başlayacağım ama abdestli okumak istiyoruminanıyorum ben cansu okur
günlük ne güzel okumaları var
maşallahı var yani onun bakma ağlandığına senbi başlasa hemen bitirir
gazla çalışıyorum ya ben zaten :) hemen başlayacağım ama abdestli okumak istiyorum
cansın sen can her zaman diyorum :)
sabah akşam en çok konuştuğum kafasını ütülediğim sensin ee artık nolur çöz beniçözdüm ben seniii
sabah akşam en çok konuştuğum kafasını ütülediğim sensin ee artık nolur çöz beni
sen çözmezsen kim çözer beni
:) sağolun varolun canlarım sabah daha uyanır uyanmaz aklıma geliyorsun bi benimkine mesaj atıyorum bide sana yazıyorum daha ne olsun oh misütü ne demek ne güzel kaynatıyoruz diye düşünüyorummm
eşim bile alıştı arada soruyo seni napio dio
:) sağolun varolun canlarım sabah daha uyanır uyanmaz aklıma geliyorsun bi benimkine mesaj atıyorum bide sana yazıyorum daha ne olsun oh mis
yardım istersen yazman yeterli...gazla çalışıyorum ya ben zaten :) hemen başlayacağım ama abdestli okumak istiyorum
cansın sen can her zaman diyorum :)
Biliyorum canım Allah razı olsun ben başladım öğle namazının sonra 100ü devirdim yettim gari geliyorumyardım istersen yazman yeterli...
Biliyorum canım Allah razı olsun ben başladım öğle namazının sonra 100ü devirdim yettim gari geliyorum
Burada yağıyor zaten canımdikkatli gel kuzu hava yağmurluuu
Burada yağıyor zaten canımben geldim mi öyle gelirim
eilenn cnm yetisss hz zekeriyanin topigini bulamiyorum
kacinci kisideyiz ben 25 kisiye kadar okumustum.bi bakayim dedim ama yok
himm tmm o zaman tesekkurlerkuzummmçok alemsin bugün 19. kişideyiz sakin ol sen önden gidiyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zekeriyanin-duasini-okuyoruz.819628/page-1062
himm tmm o zaman tesekkurler5 gun rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?