- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #8.141
Allah razı olsun canım benim . çok uzun süredir girmedin her şey yolunda dimi canım benimÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Rabbim şu mübarek günde tuttunuz oruçları ettiğiniz duaları kabul etsin.
C cansu_tr kuzum yeni duaya başlanmış uzun zamandır siteye girmediğimden dolayı haberim yoktu. herkes okumuş bir ben kalmışım herhalde kendimi mahcup hissettim. bu akşam abdestimi alıp yarın duamı bitiririm Allahın izni ile.
kuzum babannen vefat etmiş. Rabbım mekanını cennet etsin. sizlere de bol bol sabır versin..
Allah razı olsun canım benim . çok uzun süredir girmedin her şey yolunda dimi canım benim
geçmiş olsun canım benim ihmal etmediğini bildiğim için hiç sana sormadan listeye devam ettirdim zatenşükür yoluna girdi..
oğlum rahatsızdı ablası uzun süre onunla ilgilenmem gerekti. sonra bebiş de var zaten biliyorsun.
yoksa ihmal etmem burayı biliyorsun
geçmiş olsun canım benim ihmal etmediğini bildiğim için hiç sana sormadan listeye devam ettirdim zaten
hepimizin sayesinde canım benimAllah razı olsun cnm. sayende dualarımızı yapıyoruz
Aynı şekilde devam etsek ihlas süresi çok faziletli bi dua hem ramazan ayındayız herkesin farklı okumaları var ihlas daha kolay okunuyor yine başka fikirleriniz varsa paylaşabilirsiniz
meraba yaben duamı degştire bilirmiyim@ayselcsb canım seni de yeni listeye ekleyeceğim inşallah duanı yazabilir misin rica etsem
evet değiştirebilirsinmeraba yaben duamı degştire bilirmiyim
bugünkü duam derken dua günlük değil biliyorsun herkes okuyana kadartamam sagol canım bugünkü duam süt kardeşimi allah ayilesini ve kendisin kazada belalardan korusun amin
Canım yeni liste bi kaç güne başlayacak o zaman ekleyeceğimBende listenize katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?