- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #8.281
söyle yazayım canım ne istiyorsanBen de duamı değiştirmek istiyorum canım
Yok canim bi arkadaş duasini değiştirmek istedi daha cevap yazmadı katılmak isteyen diger iki arkadastanda ses yok halaCanim sadece beni bekliyorsaniz, baslatin siz yeni listeyi, ben okuyorum zaten bitiririm Allahin izniyle.
Selam cnm netim yoktu tu evet katılmak istiyorumM mennesa @pembe hayallerr hanımlar yeni listeyi başlatacağım katılmak isterseniz duanızı yazar mısınız ?
tamam canim listeye ekleyecegim senideSelam cnm netim yoktu tu evet katılmak istiyorum
Duam
Bu mübarek ay günahlarımızın bağişlanmasini anne babam şifa niyetine ve rabbimden bana hayırlısıla ikiz evlat nasip etmesine kabul görsün inşallah ve rabbim bütün hastalara şafi sıfatıyla şifa versin
Helal olsun canim benim Allah kolaylik versin işlerindeCanim hic ayrilmak istemiyorum ama ben listede olamayacagim malesef.
Onumuzdeki 1 hafta - 10 gun yogun olacagim, girmeye firsat bulamayabilirim.
Bu seferlik boyle olsun, insallah nasip olur tekrar katilirim listeye, cumleten hakkinizi helal edin.
Canim sayi daha belirlenmedi ve liste tam oturmadı sen o duayi kendin için okumuş ol istersenBen 1000 tane okudum cnm Allah kabul etsin
Peki cnmCanim sayi daha belirlenmedi ve liste tam oturmadı sen o duayi kendin için okumuş ol istersen
daha liste olusmadi canim ama seni.listeye ekleyim mi nasıl yapalimKızlar memlekete gidiyorum ordan takip edemem hakkınızı helal edin rabbim duâlarınızı kabul etsin 666 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallah dönünce devam ederim
Ben gideceğim için önceden okumuştum eksik varsa tamamlarım yeni listeyedaha liste olusmadi canim ama seni.listeye ekleyim mi nasıl yapalim
tamam canım suan listeyi duzenleyemiyorum telefondan giriyorum isteyim en geç yarin evdeyken duzenlerim giremesende senin eksigini ben okurum kendine sıkıntı etmene gerek yok canimBen gideceğim için önceden okumuştum eksik varsa tamamlarım yeni listeye
Pazartesi gidiyorum
Teşekkür ederim canım benimtamam canım suan listeyi duzenleyemiyorum telefondan giriyorum isteyim en geç yarin evdeyken duzenlerim giremesende senin eksigini ben okurum kendine sıkıntı etmene gerek yok canim
benden yana kat lat helal olsun inşallahTeşekkür ederim canım benim
Hakkını Helal et
Kızlar benide alirmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?