- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #8.301
aynen canımArkadaş yazsada başlasak hemen
Arkadaş yazsada başlasak hemen
aynen canım
inşallah kadir gecesine bitirebiliriz canimne zaman bitireceğiz canım?
OKUMALAR BAŞLAMIŞTIR, BİLGİNİZE.
Kızlar ,dileklerimizin kabulü için buyrun bekliyoruz , Allah dualarımızı kabul etsin. dua etmeyi seven, ihtiyacı olanlar,gönüllüler burda buluşalım inşallah.
her kişi için 5000 ayet okunacaktır. Konuyu ben ve AYNAA arkadaşımızla ve sizin desteğinizle yürüteceğiz.
Okunuşu "Hasbinallahu ve nimel vekil ''
Anlamı ''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir''
Eki Görüntüle 1464950
Kurallarımız
1)Öncelikle dileği olan herkes gelebilir dilekte sınır koymuyoruz( sadece birşey için değil iyi niyetli her dilek olabilir). bizim okuma amacımız o kişinin hayırlı şekilde dileğine kavuşması olacaktır.
2)Dileği olanlar için eşit bir şekilde 5000 kere ayeti kerimeyi okuyoruz. Ama eşitlik dahilinde, Tabi gönüllüler hariç.
3)Listemiz yarın sonlanacak katılmak isteyen arkadaşlar için. Bu yüzden yarın sonlanınca salı günü okumalarımıza başlıyoruz.
4)Regl iken dua niyetine okuyabiliyoruz . Netten ve yakınlardan araştırılmıştır.
5)Liste sonu gelene kadar arkadaşlarımızın dilekleri için okumada yarıyolda bırakmıyoruz. Bu konuda hassas olmaya özen gösteriyoruz.
6)Liste bitince yeni bir duaya geçebilir ya da aynı şekilde devam edebiliriz ,okumalara bağlı.
7)sevgiler.
buradaki amaç sadece dua etmek sayılar okunabilecek şekilde ayarlanıyor . burada bir sürü sayfada sayılı dua yapılıyor lütfen bu yazınızı bütün sayfalarada yazın sadece buraya değil. Sevgilerle herkesin ibadeti duası kendine lütfen kimsenin yaptığına laf etmeyelim zaten şuan yaptığımız dua bu değil. hayırlı ramazanlarBu uygulamayi Peygamberimiz ne zaman yaptmistir acaba? ben hic bir zaman 1000 kere okunursa su olur, 10000000 kez okunursa bu olur veya sunu okursan dileklerin kabul olur diye birsey Peygamberimiz tarafindan duymadim, gormedim. Hic bir saglam kaynakli olan Hadisler bu tur seyleri bize getirilmemistir. Bundan dolayi yapildigina dair ispati olmayan bir ibadeti (cunku zikr bir ibadettir) yapmak dogru olmaz. Ha simdi derseniz ki yapildigina ispat yok ama yapilmadigina da ispat yok, sunu da bilin ki Islam'daki fikh'in temel bir kurali var oda "ibadetlerin asli yasak olmasidir" yani hic bir ibadet helal degildir taki bunu Peygamber onu yapmis olsun.
Eger Allah'a inaniyorsaniz, duanizi O'na edin, Ondan isteyin. Dua'ya sefaat edecek olan sey salavat'tir, Kuran okursun ve Allah'in Kelamini sefaat etme istegiyle yaparsin. Lakin 5000 kere hasbunallah ve ni'mel vekil demenin dilegi kabul edecek inancinda bulunmaniz yanlis. Ne yani ben 4999 kere okudum, duam kabul olmayacak mi??? yapmayin arkadaslar. Allah'in duanizi isitecek ve onu kabul edecek gucu yok mu da sizin 5000 kere saymak oldugunuz zikri muhtac olsun (Hasa). Yapilan zikirler Allah'a yakinlasmak icindir, cunku O, Onu zikredeni sever.
Bu uygulamayi Peygamberimiz ne zaman yaptmistir acaba? ben hic bir zaman 1000 kere okunursa su olur, 10000000 kez okunursa bu olur veya sunu okursan dileklerin kabul olur diye birsey Peygamberimiz tarafindan duymadim, gormedim. Hic bir saglam kaynakli olan Hadisler bu tur seyleri bize getirilmemistir. Bundan dolayi yapildigina dair ispati olmayan bir ibadeti (cunku zikr bir ibadettir) yapmak dogru olmaz. Ha simdi derseniz ki yapildigina ispat yok ama yapilmadigina da ispat yok, sunu da bilin ki Islam'daki fikh'in temel bir kurali var oda "ibadetlerin asli yasak olmasidir" yani hic bir ibadet helal degildir taki bunu Peygamber onu yapmis olsun.
Eger Allah'a inaniyorsaniz, duanizi O'na edin, Ondan isteyin. Dua'ya sefaat edecek olan sey salavat'tir, Kuran okursun ve Allah'in Kelamini sefaat etme istegiyle yaparsin. Lakin 5000 kere hasbunallah ve ni'mel vekil demenin dilegi kabul edecek inancinda bulunmaniz yanlis. Ne yani ben 4999 kere okudum, duam kabul olmayacak mi??? yapmayin arkadaslar. Allah'in duanizi isitecek ve onu kabul edecek gucu yok mu da sizin 5000 kere saymak oldugunuz zikri muhtac olsun (Hasa). Yapilan zikirler Allah'a yakinlasmak icindir, cunku O, Onu zikredeni sever.
Arkadaşım bak senin için alıntı yaptım sonuna kadar okursun umarım, niyetin iyidir mukakkak ama üslup yanlış, bu kadar insan sence araştırmıyor mu sormuyor mu ? Ameller niyetleri göredir, biz niyetimizi ettik, bidat etmiyoruz şu sayı olmazsa olmaaaaz kabul olmaz da demiyoruz, 550 defa okumaya niyetlenince kötü ya da yanlış bir şey yapmış olmuyoruz, bu yasaklanmamış.Bu uygulamayi Peygamberimiz ne zaman yaptmistir acaba? ben hic bir zaman 1000 kere okunursa su olur, 10000000 kez okunursa bu olur veya sunu okursan dileklerin kabul olur diye birsey Peygamberimiz tarafindan duymadim, gormedim. Hic bir saglam kaynakli olan Hadisler bu tur seyleri bize getirilmemistir. Bundan dolayi yapildigina dair ispati olmayan bir ibadeti (cunku zikr bir ibadettir) yapmak dogru olmaz. Ha simdi derseniz ki yapildigina ispat yok ama yapilmadigina da ispat yok, sunu da bilin ki Islam'daki fikh'in temel bir kurali var oda "ibadetlerin asli yasak olmasidir" yani hic bir ibadet helal degildir taki bunu Peygamber onu yapmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?