- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #1.501
Arkadaşlarım şu andan itibaren yaşamak istemiyorum.Çok çok kötüyüm, dualarınız boşa gitmesin benim için umut da kalmadı yaşamanın gayesi de kalmadı125-125
BANA OKUMAYIN NE OLUR125-125
Canim iyimisin korkutma bizi ne oldu anlatBANA OKUMAYIN NE OLUR
OrdamisinCanim iyimisin korkutma bizi ne oldu anlat
Yasamanin her ani guzel hepimizin ne dertleri var. Icindekileri anlat rahatla birazArkadaşlarım şu andan itibaren yaşamak istemiyorum.Çok çok kötüyüm, dualarınız boşa gitmesin benim için umut da kalmadı yaşamanın gayesi de kalmadı
Ordamisin yaz biseylerArkadaşlarım şu andan itibaren yaşamak istemiyorum.Çok çok kötüyüm, dualarınız boşa gitmesin benim için umut da kalmadı yaşamanın gayesi de kalmadı
Hayır benim için anlam da kalmadı. Yaşamak istemiyorum bugun kararımı verdimOrdamisin yaz biseyler
Sen once sakin ol canim. Boyle kotu seyler niye dusunuyrsnHayır benim için anlam da kalmadı. Yaşamak istemiyorum bugun kararımı verdim
arkadaşım önce ne olduğunu söyle sana yardım edelim.Hayır benim için anlam da kalmadı. Yaşamak istemiyorum bugun kararımı verdim
Yardım edecek bir şey olsa inan ederdiniz.Var olan umudum da bir saat önce gitti.arkadaşım önce ne olduğunu söyle sana yardım edelim.
konu bebekle mi ilgiliYardım edecek bir şey olsa inan ederdiniz.Var olan umudum da bir saat önce gitti.
Kabul edecek olsa bugun o kişinin ağzından bunu duymazdım.Olmeyi dusunmek cikis degildir...Ne guzel burada dualar ediyrz. Rabbim elbet kabul edecek. Rabbine sigin sakinles uzulme
Hayır.sekiz ay önce kötü bir şekilde ayrıldığım kişiyi aradım ve hayatında biri olduğunu onu sevdiğini, kararını verdiğini söyledi.İnsan ayrıldıktan sonra tanınırmış, hiçbir ihtimal yokmuş, yuzde sıfırmış.Yani aylardır imkansız diyordum demek ki doğru dusunmuşum.konu bebekle mi ilgili
Canim bebekle mi ilgiliKabul edecek olsa bugun o kişinin ağzından bunu duymazdım.
Ve ben dua istemiyorum, dua umudu olan insanların işidir.Hayattan vazgeçenlerin değilKabul edecek olsa bugun o kişinin ağzından bunu duymazdım.
Allah büyüktür canım. kabul eder ya da etmez haşa bunu diyemeyiz; ama edecek diye inanarak dua edersek neden etmesin. vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdiKabul edecek olsa bugun o kişinin ağzından bunu duymazdım.
Ve ben dua istemiyorum, dua umudu olan insanların işidir.Hayattan vazgeçenlerin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?