- 15 Eylül 2014
- 412
- 337
- 63
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #1.521
Bugun söylediklerini duyduktan sonra hiçbir çıkışım olmadığından yuzde yuz emin oldumAllah büyüktür canım. kabul eder ya da etmez haşa bunu diyemeyiz; ama edecek diye inanarak dua edersek neden etmesin. vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi
kolaylık filan yok, isterseniz okumayın banaKardelen063 / 250 Okundu
eoe / 250 Okundu
Allahım kardelen063 ün kalbine ferahlık versin.
eoe'ye de hayirlisiyla mutlu olacağı bir es ve evlilik nasip etsin.
Hayatı 4/4 lük olan birini tanıyor musunuz kardelen063? Hepimiz imtihandan geciyoruz kimi eşiyle kimi çocuk sevgisiyle kimi sağlığıyla daha da uzar gider bu. Şu geçici hayat için sonsuz hayatı atesler içerisinde gecirmeyi göze almayın derim. Hele ki böylesine anlamlı bir dua zincirine katılıp sonrada Allahın hoşuna gitmeyecek bir hareket? Her zorluktan sonra bir kolaylık olduğunu unutmayın unutmayalım.
Yazdiklarimi iyi oku once. Hayatta kimse icin ozellikle senin degerini bilmeyenler icin yasamanin anlami yok kelimelerini kullanma. Rabbin dualarini kabul etmis ki o kisinin hayirsiz oldugunu sana gostermis. Sukret . Her duamiZda hayirlisini isyiyrzHayır.sekiz ay önce kötü bir şekilde ayrıldığım kişiyi aradım ve hayatında biri olduğunu onu sevdiğini, kararını verdiğini söyledi.İnsan ayrıldıktan sonra tanınırmış, hiçbir ihtimal yokmuş, yuzde sıfırmış.Yani aylardır imkansız diyordum demek ki doğru dusunmuşum.
sekiz ay önce kötü bir şekilde ayrıldım.beni sevmedi, anlaşamadığımızı düşünüyordu.sekiz aydır hayattan vazgeçmiş şekilde yaşıyorum ama az da olsa bir umudum vardı.Uzun zaman olmuştu son kötü mesajlardan sonra.Bu gece ani bir kararla aradım. hiç açmazdı tellerimi ama bu sefer.Ben de içimdekileri döktüm, hayatında biri olduğunu onu sevdiğini, daha fazla konuşamayacağını söyledi.İnsan ayrıldıktan sonra tanınırmış-benim için diyor-gayet mutluymuş. Tam dusunduğum gibi.
kolaylık filan yok, isterseniz okumayın bana
Deryafikret 150okubum allah kabul etsin dün giremedim baglantim yoktu kusuruma bakmayinDerya 133 okudum fermosi 133 okudum rabim ne dilek lerivarsa kabul etsin
Varmasi icin 150 tane okubum rabim herkesin duasini kabul etsinDeryafikret 150okubum allah kabul etsin dün giremedim baglantim yoktu kusuruma bakmayin
Nikimikim 150 okudum nedileyivarsa rabim kabul etsinTamam canım belirtirim ben gece listeyi hazırlarken mutlu umutlu da yazmış bebek için dua istediğini en son dua toplamını yaparken belirteceğim ALLAH herkesin dileğini hayırlısıyla kabul eder inşaallah
Mutlu umutlu 150 okudum allah kabul etsin125er okudum
Arkadaşlarım şu andan itibaren yaşamak istemiyorum.Çok çok kötüyüm, dualarınız boşa gitmesin benim için umut da kalmadı yaşamanın gayesi de kalmadı
BANA OKUMAYIN NE OLUR
CNM DUA KARDESIM.BUNLAR NASIL SOZLER.NE DEMEK YASAMANIN ANLAMI YOK.Hayır benim için anlam da kalmadı. Yaşamak istemiyorum bugun kararımı verdim
150-150 okudum. Allah dualarini kabul etsin insallah.ARKADAŞLAR KARDELEN063 VE EOE ARKADAŞLARIMIZIN DUALARININ HAYIRLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUALARIMIZA BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ..
HER İKİ ARKADAŞIMIZ İÇİN EN AZ 125 KERE
"Hasbinallahu ve nimel vekil ''
(''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir'')
KARDELEN063 & EOE (kardeşinin hayırlı bir evlilik yapması için)
1) melisamelisss --------250 ------------------250
2) senanas -------------- ------------------
3) -Naz- -------------125 --------------125
4) sweet-73 ------------- ----------------
5) damla_22 ----------- -----------------
6) aaynaa ------------ ---------------
7) masculin-------------100 ------------------100
8) ZEYNEP0682 ------ ------------------
9) yavruceylann---------- -------------
10) ppatym -------------- -----------------
11) tubatesbih--------- ------------------
12) mirac75 ------------ -----------------
13) berirem----------- -----------------
14) emel_efe ---------- ------------------
15) pembe4044------- -----------------
16) deryafikret------ ------------------
17) farmasi------------ -----------------
18) nickimikim7-------- ------------------
19) mutlu-umutlu------- -----------------
20) kardelen063------------------------
21) eoe------------------- ------------------
22) ozgecan19-------- -----------------
23) gulfuren----------- ------------------
24) senay079---------- ------------------
25) AdenNur-------- ------------------
26) dior34------------- ----------------
27) PaytiPo------------- -----------------
28) istanbulunsultani----- ------------------
29) intense_23-------- ------------------
30) kitapseverim--------- --------------
31) asdes----------------- ------------------
32) gulucukgs--------- ------------------
33) BabamIn_KIzIyIm----------------------
34) mlkem-------------- ------------------
35) hanzade123------ ------------------
36) skelebeks---------- ------------------
37) Papatya------------ -----------------
38) whitepearll-------- ------------------
39) Debusi-------------- ------------------
40) ysbam--------------- -----------------
41) huyluduygu-------- -------------------
yeni listemiz başlamıştır....
Hayır.sekiz ay önce kötü bir şekilde ayrıldığım kişiyi aradım ve hayatında biri olduğunu onu sevdiğini, kararını verdiğini söyledi.İnsan ayrıldıktan sonra tanınırmış, hiçbir ihtimal yokmuş, yuzde sıfırmış.Yani aylardır imkansız diyordum demek ki doğru dusunmuşum.
CNM YA SENI UZEN KIRAN BIR KISI ICIN BU KADAR YIPRANMA.HAYATINI SOLDURMA.Ve ben dua istemiyorum, dua umudu olan insanların işidir.Hayattan vazgeçenlerin değil
kardelen hanim bahsetmicektim ama ben kac gundur neden giremiyorum aciklayayim. En yakin arkadasimin nisani oldu ve simdi dugun hazirliklarindayiz. Sukurler olsun o kadar mutlu ki onu gordukce icim rahatliyo . Neden biliyor musunuz? Sizin olayinizin agirini yasadi tam 3 sene. Ve sonuc defalarca ayrilikti emin olun agiriydi ve hep yanındaydim. Simdi zaman gecti bol bol dualar etti namaza basladi. Zor gunlerin en agirlarini yasadi. Ve aniden karsisina simdiki kisi cikti. 1 yil oldu. Ve cok mutlular değerini biliyor .Diyecegim su evet her konuda uzulebiliyoruz ama bilin ki eger zorluklara saglam durursaniz sürprizler le dolu bir hayattayiz. Ben o arkadasim icin asla unutamaz diyordum ama simdi goruyorum ki hicbir aci sabit kalmiyor. Lutfen arkadasima dua edin, cok mutlu ve umarim devam eder omur boyu.Bencce asla umudunuzu kaybetmeyin . Aksine dua edin derim. Tecrubeyle sabittir. Sevgiler.sekiz ay önce kötü bir şekilde ayrıldım.beni sevmedi, anlaşamadığımızı düşünüyordu.sekiz aydır hayattan vazgeçmiş şekilde yaşıyorum ama az da olsa bir umudum vardı.Uzun zaman olmuştu son kötü mesajlardan sonra.Bu gece ani bir kararla aradım. hiç açmazdı tellerimi ama bu sefer.Ben de içimdekileri döktüm, hayatında biri olduğunu onu sevdiğini, daha fazla konuşamayacağını söyledi.İnsan ayrıldıktan sonra tanınırmış-benim için diyor-gayet mutluymuş. Tam dusunduğum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?