• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MUCİB ADINLA HAYIRLARLA, MUTLULUKLARLA KABUL ET YÜCE RABBİM. YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===200
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===100

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======450
** Nara87 Nara87 ===
** @evremmstf===
** tsefem28 tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih tubatesbih ====201
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa ====210
** 687403_igt 687403_igt ==210
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===2001(20 fazla okundu) KALAN===0

RABBİM M mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Papatya ARKADAŞIMIN DİLEDİĞİ BİR ÜST ÜNVAN DEVLET KADROSU HEMEN ,HAYIRLISI İLE ÇIKSIN,KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR İŞİNE MANİ OLMASIN , ALLAH ONLARA ENGEL OLSUN. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** @evremmstf===
** tsefem28 tsefem28 ====
** @papyonkilikli==
** tubatesbih tubatesbih ====
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa
** 687403_igt 687403_igt ==
** melisamelisss melisamelisss ===

TOPLAM=== KALAN===2001

RABBİM M maviduvar1 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

merhaba kızlar
ben maalesef reglim. inşallah rabbim dualarınızı kabul eder.
benim dışımdakiler okıusun duamı diye sıramı değiştirtmedim.
dileğim de bahsi geçen bir üst unvanı hakettiğim gün ise bugün...
allahım ne büyük ki benim duam bugüne denk geldi..
allah razı olsun hepinizden inşallah.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Papatya ARKADAŞIMIN DİLEDİĞİ BİR ÜST ÜNVAN DEVLET KADROSU HEMEN ,HAYIRLISI İLE ÇIKSIN,KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR İŞİNE MANİ OLMASIN , ALLAH ONLARA ENGEL OLSUN. AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===100

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======300
** Nara87 Nara87 ===100
** @evremmstf===
** tsefem28 tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih tubatesbih ====201
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa ===150
** 687403_igt 687403_igt ==100
** melisamelisss melisamelisss ===

TOPLAM===1201 KALAN===800

RABBİM M maviduvar1 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

hanımlar 800 sayımız kaldı haydi el birliğiyle bitirelim inşallah papatya hanıma güzel dualarımızı gönderelim, mazeretli hanımlarda hayır dualarımızı eksik etmeyelim . inşallah herkesten güzel haberler alırız

HANIMLAR 800 ADET KALDI,MAZERETLİLERDE ARTINCA VE 2 ARKADAŞIMIZ ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYOR ONDAN BİRAZ YAVAŞLADIK AMA EN GEÇ YARINA HAYIRLISIYLA TAMAMLANIR İNŞALLAH. GÖNÜLLÜ HANIMLAR OKUYABİLİDĞİNİZİ BELİRTİRSENİZ LİSTEMİZE EKLERİM. HERKESE İYİ AKŞAMLAR OLSUN :)

Back
X