- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi melisamelisss
- #6.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn arkadaşım :)Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1bal10cukk ---------600
2GirLookingForLove -- 600
3 C cansu_tr ----------- 700
4 @mustafabusra ----
5687403_igt ------ 700
6tubatesbih ----------- 600
7esimaa ----------
8kitapseverim -- 600
9Sealand ----------600
10cerenery --------600
11 @whitepearll ---- 600
12 @Papatya --------600
13damla_22 ------600
14eilenn ----------- 850
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------600
17Nara87 ------------
18 D Debusi --------600
19melisamelisss -----700
20 J jasminej -------- 600
21 @ozzge81 ------600
22 Z zehragurbuz -----
23Sryytlg --- 600
24 @eoe----650
TOPLAM=12000
cerenery hanımın duası=== Allah'dan sağlık diliyorum her şeyden önce. Sağ salim hatta inşallah normal doğumla sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı diliyorum. Eşim, bebeğim ve ailemle huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum
DUANIZ BİTTİ HAYIRLISIYLA KABUL OLUR İNŞALLAH RABBİM EVİNE YÜREĞİNE AİLENE HUZUR,SAĞLIK, MUTLULUK, İMAN NASİP ETSİN İNŞALLAH
normalde duamız kapalı biz toplu olarak değilde kişi kişi okuyoruz 2 günde bir kişinin duasını bitirmeye çalışıyoruz şimdi siz listeye yarıdan mı başlayacaksınız ?1100 tane okudum Allah herkesin gönlündeki duayı hakkında hayırlı kılsın ..
canım benim madem bu kadar okuyorsun listedeki diğer arkadaşlar içinde oku onlarda daha sonra sana dua ettiğinde için rahat ederTeşekkür ediyorum 100 daha okudum
şaka mısın ya bu kadar hızlı nasıl okuyorsun canım100 daha okudum :)
kimseyi yargılamak değil niyetim ama bu kadar hızlı okuman normal bir şey değil bence biraz daha yavaş okuyup tane tane okunan dua yada ziki her zaman daha hayırlıdırTatlım ben sürekli zikir yapıyorum alışkanlık :)
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, bilemeyiz kimin duası daha makbul :) ben buradaki kimseyi tanimiyorum Allah rizasi için dualarina destek olmaya geldim :) 100 daha okudum bu aradakimseyi yargılamak değil niyetim ama bu kadar hızlı okuman normal bir şey değil bence biraz daha yavaş okuyup tane tane okunan dua yada ziki her zaman daha hayırlıdır