dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Listenin tamamına okuan arkadaşlarla ilgili bi muhabbet geçmiş ben okuduğum.için açıklık getirmek istedim. Benim hastalığım yaklaşıyor ve uzun suruyor o yüzden belli bi sayiya kadar okumuştum listeyi tamamladım sonra. Ve listeye günlük girip kimin duası yazılmışsa ona dua ediyorum. Benim katildigimda liste 18 kişiydi ve su an artarak devam ediyor. Benbuna da bir anlam veremiyorum. Yanlış anlaşılmasın okumak istemediğimden değil tabiki dua ediyoruz çektiğimiz zikir ne kadar çok olursa o kadar iyi ama , insana da bi yerden sonra sonuç istiyor yanı listeye sonradan akımlara karşıyım kişisel olarak yanı liste kapanmali sonra yeni liste açılmalı. Ben yönettiğim topiklerde öyle alismistim böyle inannin sonu gelmiyor. Ama yine de tabi herkes farklı dusunur. Yeni listede olmayacağım canım haberin olsun. Hayırlı günler .

Listenin tamamına okuan arkadaşlarla ilgili bi muhabbet geçmiş ben okuduğum.için açıklık getirmek istedim. Benim hastalığım yaklaşıyor ve uzun suruyor o yüzden belli bi sayiya kadar okumuştum listeyi tamamladım sonra. Ve listeye günlük girip kimin duası yazılmışsa ona dua ediyorum. Benim katildigimda liste 18 kişiydi ve su an artarak devam ediyor. Benbuna da bir anlam veremiyorum. Yanlış anlaşılmasın okumak istemediğimden değil tabiki dua ediyoruz çektiğimiz zikir ne kadar çok olursa o kadar iyi ama , insana da bi yerden sonra sonuç istiyor yanı listeye sonradan akımlara karşıyım kişisel olarak yanı liste kapanmali sonra yeni liste açılmalı. Ben yönettiğim topiklerde öyle alismistim böyle inannin sonu gelmiyor. Ama yine de tabi herkes farklı dusunur. Yeni listede olmayacağım canım haberin olsun. Hayırlı günler .
Kızlar bu sondan eklenme konusunda ben de arkadaşıma katılıyorum.
Başta bir grup başladık. Belli bir sayıda okumaya da alıştık.
Ama şimdi arkadan eklenenler var.
Takip de zor oluyor...
Liste bitmeden yeni arkadaşları eklemesek daha iyi olur...
Ben mesela başka zikirlere de katılmak istiyorum. Ama bu bitmeden de başlayamıyorum...

Kizlar ben listeye 21. Sirada katilmistim liste acikti ilk sordum hatta acikmi diye bazi topikler belli bir sayida sabitleyip yeni duada yeni alim yapiyor diye listeyede 6 veya 7 arkadastan basladim oncekilere duasinda okuyamadim masallah hizli ilerleyen bir listeniz var bence birakmayin listenizi her dua topigi boyle olmuyor bir dua yi 1 hafta bekledigimiz haber vermeyen bir girip bir daha ugramayan okumalarimda oldu cunku.kesinlikle en bastan giren arkadaslar hakli baska duaya gecmek istiyorlar bana kimse okumadigi icin sikinti olmaz beni cikarabilirsiniz benden yana okuduklarimda helali hos olsun dualariniz kabul olsun ha bide ben muaf olucam cok yakin bir kisi bir kisidir diye damla arkadasimizada 500 okudum onuda dusersiniz bir sonraki listeniz olursa onda eklersiniz

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove GirLookingForLove --500
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 M1601B M1601B ----500
5 687403_igt 687403_igt ------
6 tubatesbih tubatesbih -------500
7 esimaa esimaa ----------
8 kitapseverim kitapseverim --500
9 Sealand Sealand ----------500
10 cerenery cerenery --------500
11 @whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12 M maviduvar1 --------500
13 damla_22 damla_22 ------500
14 eilenn eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------ 500
17 Nara87 Nara87 ------------
18 D Debusi -------- 500
19 melisamelisss melisamelisss -----500
20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------500
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg Sryytlg --- 700
24 @eoe ----
25 Bisquits Bisquits ---- 1500
OKUNAN 9700
KALAN 2300

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR

M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.

Hanımlar listeye ekleme konusunda ben açıklık getireyim listeye arkadaşların bazılarını ben bazılarını melisamelisss melisamelisss arkadaşım ekledi ama inanın benim düşüncem duası okunan kişi için daha fazla kişiden dua almaktı eğer bana en baştan liste için kapalı olsun deseydiniz ben eklemezdim bundan sonraki listeden çıkmak isteyenlere sesleniyorum lütfen çıkmayın ben burada hepinize çok alıştım farklı bir duayla ederiz sayıyı çok fazla tutmayız yine de çıkmak isteyen olursa bir şey diyemem tabiki sadece içimden geçenleri yazmak istedim

687403_igt 687403_igt , esimaa esimaa , J jasminej , Z zehragurbuz , @eoe Hanımlar nerelerdesiniz ?

600 okudum C cansu_tr .Allah kabul etsin

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove GirLookingForLove --500
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 M1601B M1601B ----500
5 687403_igt 687403_igt ------
6 tubatesbih tubatesbih -------500
7 esimaa esimaa ----------
8 kitapseverim kitapseverim --500
9 Sealand Sealand ----------500
10 cerenery cerenery --------500
11 @whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12 M maviduvar1 --------500
13 damla_22 damla_22 ------500
14 eilenn eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------ 500
17 Nara87 Nara87 ------------
18 D Debusi -------- 500
19 melisamelisss melisamelisss -----500
20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------500
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg Sryytlg --- 700
24 @eoe ----
25 Bisquits Bisquits ---- 1500
OKUNAN 9700
KALAN 2300

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR

M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.

Hanımlar listeye ekleme konusunda ben açıklık getireyim listeye arkadaşların bazılarını ben bazılarını melisamelisss melisamelisss arkadaşım ekledi ama inanın benim düşüncem duası okunan kişi için daha fazla kişiden dua almaktı eğer bana en baştan liste için kapalı olsun deseydiniz ben eklemezdim bundan sonraki listeden çıkmak isteyenlere sesleniyorum lütfen çıkmayın ben burada hepinize çok alıştım farklı bir duayla ederiz sayıyı çok fazla tutmayız yine de çıkmak isteyen olursa bir şey diyemem tabiki sadece içimden geçenleri yazmak istedim

687403_igt 687403_igt , esimaa esimaa , J jasminej , Z zehragurbuz , @eoe Hanımlar nerelerdesiniz ?
Canım ben papatya için 600 okumuştum. Dikkatinden kaçmış sanırım. Yada isim yazmadığım için

demektir.

1
bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2
GirLookingForLove GirLookingForLove --500
3
C cansu_tr ----------- mazeretli
4
M1601B M1601B ----500
5
687403_igt 687403_igt ------600
6
tubatesbih tubatesbih -------500
7
esimaa esimaa ----------
8
kitapseverim kitapseverim --500
9
Sealand Sealand ----------500
10
cerenery cerenery --------500
11
@whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12
M maviduvar1 --------500
13
damla_22 damla_22 ------500
14
eilenn eilenn ----------- 500
15
@merve1603 -----mazeretli
16
D Duambelli ------ 500
17
Nara87 Nara87 ------------
18
D Debusi -------- 500
19
melisamelisss melisamelisss -----500
20
J jasminej --------
21
O Ozzgeee ------500
22
Z zehragurbuz -----
23
Sryytlg Sryytlg --- 700
24
@eoe ----
25
Bisquits Bisquits ---- 1500
OKUNAN 10300
KALAN 1700

Hanımlar listeye ekleme konusunda ben açıklık getireyim listeye arkadaşların bazılarını ben bazılarını
melisamelisss melisamelisss arkadaşım ekledi ama inanın benim düşüncem duası okunan kişi için daha fazla kişiden dua almaktı eğer bana en baştan liste için kapalı olsun deseydiniz ben eklemezdim bundan sonraki listeden çıkmak isteyenlere sesleniyorum lütfen çıkmayın ben burada hepinize çok alıştım farklı bir duayla ederiz sayıyı çok fazla tutmayız yine de çıkmak isteyen olursa bir şey diyemem tabiki sadece içimden geçenleri yazmak istedim
esimaa esimaa , J jasminej , Z zehragurbuz , @eoe Hanımlar nerelerdesiniz ?

demektir.

1
bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2
GirLookingForLove GirLookingForLove --500
3
C cansu_tr ----------- mazeretli
4
M1601B M1601B ----500
5
687403_igt 687403_igt ------600
6
tubatesbih tubatesbih -------500
7
esimaa esimaa ----------
8
kitapseverim kitapseverim --500
9
Sealand Sealand ----------500
10
cerenery cerenery --------500
11
@whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12
M maviduvar1 --------500
13
damla_22 damla_22 ------500
14
eilenn eilenn ----------- 500
15
@merve1603 -----mazeretli
16
D Duambelli ------ 500
17
Nara87 Nara87 ------------
18
D Debusi -------- 500
19
melisamelisss melisamelisss -----500
20
J jasminej --------
21
O Ozzgeee ------500
22
Z zehragurbuz -----
23
Sryytlg Sryytlg --- 700
24
@eoe ----
25
Bisquits Bisquits ---- 1500
OKUNAN 10300
KALAN 1700

Hanımlar listeye ekleme konusunda ben açıklık getireyim listeye arkadaşların bazılarını ben bazılarını
melisamelisss melisamelisss arkadaşım ekledi ama inanın benim düşüncem duası okunan kişi için daha fazla kişiden dua almaktı eğer bana en baştan liste için kapalı olsun deseydiniz ben eklemezdim bundan sonraki listeden çıkmak isteyenlere sesleniyorum lütfen çıkmayın ben burada hepinize çok alıştım farklı bir duayla ederiz sayıyı çok fazla tutmayız yine de çıkmak isteyen olursa bir şey diyemem tabiki sadece içimden geçenleri yazmak istedim
esimaa esimaa , J jasminej , Z zehragurbuz , @eoe Hanımlar nerelerdesiniz ?

bence güzel düşünmüşsün kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben buralardayım kaç kişi olursak olalım inşallah

Günaydın Allahın selamı üzerinize olsun.Ben listeden ayrılıyorum, bana zikir pay etmeyin . kolay gelsin

Allah razı olsun senin desteğin beni daha da bi adapte ediyor çok sağol canım benim

Canim sen guzel dusunmussun ama okuyanlarda kendilerince hakli o kadar emek verip takip ediyorken kac kisi liste birakmaya karar vermis duasindan vazgeciyor kendi adima cok rahatsiz edici bir durum dua nasiptir burada yokmus demekki kpss son gelen kisiydi cikti 2 kisi ettik sonradan eklenenlerden veya liste icinden aktif olmayan arkadaslardanda cikartir sayinizi sabitler listenizi kaparsaniz hem daha saglikli olur hemde gonul koyan olmaz ben kendi adima disardan destek veririm boyle kac kisi dile getirince rahatsizlik verici oldu biraz

Back
X