- 26 Haziran 2018
- 163
- 48
- 13
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
O zaman ayrılmış sayılmıyorsunuz ama.Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi. Ama insan bi anda kopamiyor.
Bence yanlış düşünüyosunuz. Değer vermek hediye almak demek değilki. Belli ki bu zamana kadar içinden gelmemiş almak, gelse alırdı ufak birşey de olsa. Ya da gereksiz olduğunu düşünmüş. Siz hiç ona böyle küçük jestler yaptınız mı? Belki o da sizden küçük bi hediye jest istedi içten içte. İlla para verip alınan birşey demiyorum. Duygularınızı anlattığınız bir mektup, ellerinizle ördüğünüz bir atkı vs? Ben daha 19 yaşında olduğum halde (sevgilim benden büyük), sevgilim bana hep jestler yapar pahalı makyaj malzemeleri aldığı da olur küçücük beni hatırlatan anahtarlık aldığı da olur, aynı şekilde bende ona pahalı şeyler de aldığım oldu, el emeği şeyler verdiğimde. Bence sorun sizin ilişkinizde.Biliyorum çoğunuz bana kızacak. Hala mi konusuyorsun hala gelip bize derdini anlatiyorsun diye... E ne deseniz haklisiniz. Ama durun da bi dinleyin nasıl seylerle uğraştigimi...
Deger görmek her kadin ister. Isterse cebinde milyonlari olsun. Sevdiği adam ona bir çöp getirse yine mutlu olur kadın. E açtığım konulardan zaten eski?! sevgilimin bana deger vermedigi belli. Neyse uzatmayayim..
Kiz kardesinin nisanlisi nisanlisina telefon almis. Bunlar görücü usulü tanismislar. Hiç konuşmadan sevmeden direk nisanlanmislar.
Benim de kiskancligim tutmustu. Görücü usulü evlenmek lazimmis o zaman degerli oluyosun gibi seyler demistim. o da kiza nisanda ne istedigi sorulur o da telefon istedi demisti. "Istersen" ben de zamanı gelince sana alırım demisti. Ben de istemem dedim ben istedim diye degil bi seyi icinden gelirse yap...
Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi. Ama insan bi anda kopamiyor. Öyle konuşurken herkes iphone aliyor ben de alicam dedim. ( 5 senedir ayni telefonu kullanan biriyim telefon meraklisi filan degilim yanlış anlasilmak istemem )
O da bana 500 lirasını ben veririm dedi. Ben ondan para mi istedim. Ben ondan telefon mu istedim. Ben sadece icinden gelsin azıcık deger verdigini bileyim istedim. Bana deger vermeyen insanla yola cikamam...
Kısacası o nisanlanana kadar bana masraf yapmayi deger vermeyi çok görüyor. Ben de bana deger vermeyen adamla nisanlanmak istemiyorum. Boyle mi olur bu işler?
Sevgiliyken deger verilmez mi hediye alınmaz mi nisanlaninca mi degerli oluruz ey kadinlar ?
Biliyorum çoğunuz bana kızacak. Hala mi konusuyorsun hala gelip bize derdini anlatiyorsun diye... E ne deseniz haklisiniz. Ama durun da bi dinleyin nasıl seylerle uğraştigimi...
Deger görmeyi her kadin ister. Isterse cebinde milyonlari olsun. Sevdiği adam ona bir çöp getirse yine mutlu olur kadın. E açtığım konulardan zaten eski?! sevgilimin bana deger vermedigi belli. Neyse uzatmayayim..
Kiz kardesinin nisanlisi nisanlisina telefon almis. Bunlar görücü usulü tanismislar. Hiç konuşmadan sevmeden direkt nisanlanmislar.
Benim de kiskancligim tutmustu. Görücü usulü evlenmek lazimmis o zaman degerli oluyosun gibi seyler demistim. o da kiza nisanda ne istedigi sorulur o da telefon istedi demisti. "Istersen" ben de zamanı gelince sana alırım demisti. Ben de istemem dedim ben istedim diye degil bi seyi icinden gelirse yap...
Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi. Ama insan bi anda kopamiyor. Öyle konuşurken herkes iphone aliyor ben de alicam dedim. ( 5 senedir ayni telefonu kullanan biriyim telefon meraklisi filan degilim yanlış anlasilmak istemem )
O da bana 500 lirasını ben veririm dedi. Ben ondan para mi istedim. Ben ondan telefon mu istedim. Ben sadece icinden gelsin azıcık deger verdigini bileyim istedim. Bana deger vermeyen insanla yola cikamam...
Kısacası o nisanlanana kadar bana masraf yapmayi deger vermeyi çok görüyor. Ben de bana deger vermeyen adamla nisanlanmak istemiyorum. Boyle mi olur bu işler?
Sevgiliyken deger verilmez mi hediye alınmaz mi nisanlaninca mi degerli oluruz ey kadinlar ?
Biliyorum çoğunuz bana kızacak. Hala mi konusuyorsun hala gelip bize derdini anlatiyorsun diye... E ne deseniz haklisiniz. Ama durun da bi dinleyin nasıl seylerle uğraştigimi...
Deger görmeyi her kadin ister. Isterse cebinde milyonlari olsun. Sevdiği adam ona bir çöp getirse yine mutlu olur kadın. E açtığım konulardan zaten eski?! sevgilimin bana deger vermedigi belli. Neyse uzatmayayim..
Kiz kardesinin nisanlisi nisanlisina telefon almis. Bunlar görücü usulü tanismislar. Hiç konuşmadan sevmeden direkt nisanlanmislar.
Sevgiliyken maddi değeri olan hediye alınmaz/alınmamalı, kabul edilmez/edilmemeli.Kısacası o nisanlanana kadar bana masraf yapmayi deger vermeyi çok görüyor. Ben de bana deger vermeyen adamla nisanlanmak istemiyorum. Boyle mi olur bu işler?
Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi.
Bi ton nedenle ayrıldığın adamla telefon muhabbetine giriyorsun ve böyle adamla nişanlanmak istemiyorum diyorsun pes.Ben de bana deger vermeyen adamla nişanlanmak istemiyorum
Bence yanlış düşünüyosunuz. Değer vermek hediye almak demek değilki. Belli ki bu zamana kadar içinden gelmemiş almak, gelse alırdı ufak birşey de olsa. Ya da gereksiz olduğunu düşünmüş. Siz hiç ona böyle küçük jestler yaptınız mı? Belki o da sizden küçük bi hediye jest istedi içten içte. İlla para verip alınan birşey demiyorum. Duygularınızı anlattığınız bir mektup, ellerinizle ördüğünüz bir atkı vs? Ben daha 19 yaşında olduğum halde (sevgilim benden büyük), sevgilim bana hep jestler yapar pahalı makyaj malzemeleri aldığı da olur küçücük beni hatırlatan anahtarlık aldığı da olur, aynı şekilde bende ona pahalı şeyler de aldığım oldu, el emeği şeyler verdiğimde. Bence sorun sizin ilişkinizde.
Ne diyon bacım ya
Bu kadar aleni maddi değer biçmeyin kendinize ya,bana bile itici geldi şuanayfon nedir allah aşkına
Bizim bi arkadaş 3000 tllik kredi kartı ekstrasını yollamıştı adama o da 1000 tl yollamıştı,sizinki de o hesap siz ben ayfonluk 4binlik hatunum diyorsun o 500 tl veriyor,çok çirkin çok
Ne diyon bacım ya
Bu kadar aleni maddi değer biçmeyin kendinize ya,bana bile itici geldi şuanayfon nedir allah aşkına
Bizim bi arkadaş 3000 tllik kredi kartı ekstrasını yollamıştı adama o da 1000 tl yollamıştı,sizinki de o hesap siz ben ayfonluk 4binlik hatunum diyorsun o 500 tl veriyor,çok çirkin çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?