Dilenciye Para Atar Gibi...

Arkadaşım Allah aşkına bi Sakin kafayla hirslanmadan kiskanmadan sanki senden ve senin ilişkinden bahsedilmiyormus gibi bi derin nefes alarak 3. Bir gözle şu açtığın konuyu okusana allah aşkına bi kim haksız empati kurup cevap versene eğer hala konuyu okuyup yabancı biriymis gibi Yorum yapıp kız hakli dersen söz valla ben susucam ...

Bana cevap yazmadın ama yine söylüyorum sorunun direk cevabını.

Bir erkek sevdiği değer verdiği bir kadın için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır her zaman maddi manevi farketmez .

Bu sorulari soracak hale getirmez karsisindaki kadini . Icten ice sorguluyorsa bu durumu (şımarıklık durumları prenses moddakiler haric tabi ) bir kadin orada muhakkak bir sorun deger gorememe durumu mevcuttur .

Eski ! sevgilin sana değer vermiyor .

Çok açık yazıcam.

Sormuşsunuz hiç size para harcamayan bir erkekle evlenir miydiniz diye. Hayır evlenmezdim değer vermediğini düşünürdüm. Çöp almadan ilişki olmaz, o konuda hayalci değilim. Ama, aması şu, ağzımla istemezdim. Ağzımla isteyeceğim maksimum şey çiçek olur.

Dilenciye para atar gibi konuşmuş çünkü siz de dilenci gibi iphone istemişsiniz kusura bakmayın.
500 tl'sini ben vereyim demesine de ayrı güldüm, adam hanzo ona lafım yok, bir de iphone'u ne kadar sanıyor acaba, en kötü 3500, 500 tl çok büyük katkı cidden

Doğru valla hiç istememişsin telefon, bi de isteseydin ne olacaktı acaba

Adama "telefon almışlar kıza yani değer görüyor, ben görmüyorum" diye trip atmak nereye çıkar? Değer gördüğümü hissetmek benim için böyle maddi değeri olan hediyelerle ölçülür, bana böyle hediyeler al demek. Hiiiç çevirme kazı, gayet de istemişsin.

Değer görmek bu tip şeylerle ölçülmez. Adam sana saygı duyuyor mu mesela, fikirlerine önem veriyor mu? Sen bunlara bak.

Karsısindaki erkegi yürüyen cüzdan olarak goren kadinlardan nefret ediyorum. Oturdugunuz yerden telefon istediginizi ima edip birde 500 tl verecekmis diye kızıyorsun. Alayim sana telefon dese havada kaparsin. Dilencinin onune atar gibi demissinde seninki de dolayli yoldan dilencilik. Hem hic kimse 500 lira atmaz dilenciye. Yatacagina calisda al kendi telefonunu. Siz gibi kadinlar yuzunden diger kadinlarinda adı paragöze cıkiyor . Insan bi yerde yemek yediginde bile gelen hesabi direkt erkege yuklememeli. Birde gelmis adami sikayet ediyosun.

Ben zaten calisiyorum keske konuyu duzgun anlasaniz

Ayrıca gittigimiz yerde hesabi cogu zaman ben odemisimdir

Evlenmezdim ama pahalı hediye de hiç beklemedim sevgiliyken.
Aldıgı hediyeler o kadar basit şeylerdi ki yine de benim için kıymetliydi.
Dönüpte görücü usulu tanışsaydık bir kıymetim olurdu da demedim.
Denmez çünkü, denmemeli !
Kıymetinizi bu şekilde karşı tarafa dikte ederek gösteremezsiniz.
Alıyorsa alıyordur, almıyorsa almıyordur.
Sen de yolunu ona göre çizersin.
Çok garip bir ilişkiniz var, asla ama asla saglıklı değil.
İlginçliğin nirvanasında dolanıyorsunuz haberiniz yok.

“Değer, önem” kavramlarını neden hediye üzerinden ölçüyor ve tartıyorsunuz?
Her bir mesajınız da, “Keşke konuyu düzgün anlayabilseniz” , “ben adamdan para istemedim” diyorsunuz. Tamam istememiş olabilirsiniz “hep içinden gelmez mi” diye söylenmişsiniz. Evet hepsi içinden gelmeli ama adamdan birşeyler beklemek içinde sürekli ima etmişsiniz.
500₺ ben vereyim demesi de oldukça öküzlük.
Adam sizi tınlamıyor, telefonunuzu kendiniz alın. Hayatınızı bir erkeğe göre şekillendirip herşeyi erkeklerden beklemeyin.

Iyide kiz demiyoki niye bana telefon almadi. Herif kendisi demis bunu sonrada 500 lira vereyim demis. Kisaca sacmalamista.. ama ayrildiysaniz bole bi beklentin olmasin, karsidaki adamda vermesin para filan. Ayrilik bu degil

Dilenciye para atar gibi derken? 500 bile vermesi saçma. Asla kabul etmem, sevgiliyken de etmedim pahalı hediye. Kaldı ki yemek yesek bir gün o ödese, otekinde ben ödemek isterdim. 8 yıldır böyle sürdü öğrenciyken, sonra evlendik zaten. Erkek olsam asla böyle yapan, şu suna şunu almış, bana da al diyen bir kızla sevgili olmazdım. Kusura bakmayın lütfen. Diğer konularınızı da okudum. Kapanma konusunda siz haklısınız. Ama burada haksızsınız. 3500 lira verseydi yine bu konuyu açacak mıydınız? Ben olsam açardım sevgilim bana bu kadar parayı ne diye verir diye. Olması gereken şeyler zaten olacaktır zamanla. Evlilikte de ne uygun görürlerse onu taktilar. Kaldı ki ortalamadan daha fazla şey takıldı. Siz hep beklenti içinde olursanız malesef gözünde paragöz gibi bişey olursunuz ve belki alacakları şeyleri bile almak istemezler. Ayrica gorimcem olacak kisi sevgilisinden telefon istese oyle birsey duysam gülerim. Insan utanır. Ha adetse zaten nişanlınız size alır. Lütfen böyle şeyleri dillendirmeyin. Çok kötü görünüyor buradan...

Valla hem calisip hemde kendi telefonunu baskasina aldirmak cok tuhaf. Calisiyorsan neden baskasindan birsey bekliyorsun. Al kendi telefonunu. Yok görumcemi kiskandim bende telefon istedim falan. . Aciz olmayin guclü olun. Muhtac olmayin. Deger dediginiz sey parayla ölculmez

Neden almadi neden sadece 500 tl vermek istedi diye bir sey demedim ki. O konudan aklinda kalmis bunu anlatmaya çalışıyorum. Hos mu yaptığı diye

Ben ondan telefonu birakin hesabimi odemesini bile istemem

Ayyy benim eski sevgilim adam trilyonluk yani evi yerleri var öyle . Ben bişe alcağımda yarısını teklif ederdi söyledimde ya dedim süpriz yapar hepsini alırsın yada ağzını açmazsın bu ne dedim böyle yarısını ben vereyim ben senden böle bişe talep etmiyorum yapıosan hepsini yap yapmıcaksan lafını bile açma demiştim . Bence duruma göre bak benmki durumu varken böleydi değer vermiodu demekki yani benim memur maaşım var die düşünürdü. Amaan siktr et yaa senn gözündeki mutluluğu görmek isteyen süpriz yapar bunlar ne çok masraf yapmak istiyor nede hiç yapmayarak seni kaybetmek böle bi şekilde elde tutmaya çalışıo işte bende anladımda geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…