- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Arkadaşım Allah aşkına bi Sakin kafayla hirslanmadan kiskanmadan sanki senden ve senin ilişkinden bahsedilmiyormus gibi bi derin nefes alarak 3. Bir gözle şu açtığın konuyu okusana allah aşkına bi kim haksız empati kurup cevap versene eğer hala konuyu okuyup yabancı biriymis gibi Yorum yapıp kız hakli dersen söz valla ben susucam ...Kardesinin konusunun ustunden 3 4 ay geçti ve bu konu yeni. Ben kendi kendime telefon alacaktim. 500 tl sini vereyim dedi. Hala neyi anlatamiyorum ki ben bana telefon al demedim kardesine nisanlisi telefon almis dedim evet kiskanmistim cunku ben hic deger gormedim. Bu olay cok eski. Onu unutmamis kendi kendine alirim demisti simdi de 500 tl vereyim dedi. Ben ondan para istemedim ki
Beni elestirenlere soruyorum sizin icin elini cebine atmayan bir erkekle evlenir miydiniz dürüst olun. Ben ondan telefon istemedim zaten o alirim dedi simdi de telefon alacagim konusurken 500 lirasini vereyim dedi... anlatmamda sorun var galiba
Ben zaten calisiyorum keske konuyu duzgun anlasanizKarsısindaki erkegi yürüyen cüzdan olarak goren kadinlardan nefret ediyorum. Oturdugunuz yerden telefon istediginizi ima edip birde 500 tl verecekmis diye kızıyorsun. Alayim sana telefon dese havada kaparsin. Dilencinin onune atar gibi demissinde seninki de dolayli yoldan dilencilik. Hem hic kimse 500 lira atmaz dilenciye. Yatacagina calisda al kendi telefonunu. Siz gibi kadinlar yuzunden diger kadinlarinda adı paragöze cıkiyor . Insan bi yerde yemek yediginde bile gelen hesabi direkt erkege yuklememeli. Birde gelmis adami sikayet ediyosun.
Ayrıca gittigimiz yerde hesabi cogu zaman ben odemisimdirKarsısindaki erkegi yürüyen cüzdan olarak goren kadinlardan nefret ediyorum. Oturdugunuz yerden telefon istediginizi ima edip birde 500 tl verecekmis diye kızıyorsun. Alayim sana telefon dese havada kaparsin. Dilencinin onune atar gibi demissinde seninki de dolayli yoldan dilencilik. Hem hic kimse 500 lira atmaz dilenciye. Yatacagina calisda al kendi telefonunu. Siz gibi kadinlar yuzunden diger kadinlarinda adı paragöze cıkiyor . Insan bi yerde yemek yediginde bile gelen hesabi direkt erkege yuklememeli. Birde gelmis adami sikayet ediyosun.
Evlenmezdim ama pahalı hediye de hiç beklemedim sevgiliyken.Beni elestirenlere soruyorum sizin icin elini cebine atmayan bir erkekle evlenir miydiniz dürüst olun. Ben ondan telefon istemedim zaten o alirim dedi simdi de telefon alacagim konusurken 500 lirasini vereyim dedi... anlatmamda sorun var galiba
Dilenciye para atar gibi derken? 500 bile vermesi saçma. Asla kabul etmem, sevgiliyken de etmedim pahalı hediye. Kaldı ki yemek yesek bir gün o ödese, otekinde ben ödemek isterdim. 8 yıldır böyle sürdü öğrenciyken, sonra evlendik zaten. Erkek olsam asla böyle yapan, şu suna şunu almış, bana da al diyen bir kızla sevgili olmazdım. Kusura bakmayın lütfen. Diğer konularınızı da okudum. Kapanma konusunda siz haklısınız. Ama burada haksızsınız. 3500 lira verseydi yine bu konuyu açacak mıydınız? Ben olsam açardım sevgilim bana bu kadar parayı ne diye verir diye. Olması gereken şeyler zaten olacaktır zamanla. Evlilikte de ne uygun görürlerse onu taktilar. Kaldı ki ortalamadan daha fazla şey takıldı. Siz hep beklenti içinde olursanız malesef gözünde paragöz gibi bişey olursunuz ve belki alacakları şeyleri bile almak istemezler. Ayrica gorimcem olacak kisi sevgilisinden telefon istese oyle birsey duysam gülerim. Insan utanır. Ha adetse zaten nişanlınız size alır. Lütfen böyle şeyleri dillendirmeyin. Çok kötü görünüyor buradan...
Valla hem calisip hemde kendi telefonunu baskasina aldirmak cok tuhaf. Calisiyorsan neden baskasindan birsey bekliyorsun. Al kendi telefonunu. Yok görumcemi kiskandim bende telefon istedim falan. . Aciz olmayin guclü olun. Muhtac olmayin. Deger dediginiz sey parayla ölculmez
Ayyy benim eski sevgilim adam trilyonluk yani evi yerleri var öyle . Ben bişe alcağımda yarısını teklif ederdi söyledimde ya dedim süpriz yapar hepsini alırsın yada ağzını açmazsın bu ne dedim böyle yarısını ben vereyim ben senden böle bişe talep etmiyorum yapıosan hepsini yap yapmıcaksan lafını bile açma demiştim . Bence duruma göre bak benmki durumu varken böleydi değer vermiodu demekki yani benim memur maaşım var die düşünürdü. Amaan siktr et yaa senn gözündeki mutluluğu görmek isteyen süpriz yapar bunlar ne çok masraf yapmak istiyor nede hiç yapmayarak seni kaybetmek böle bi şekilde elde tutmaya çalışıo işte bende anladımda geç olduOlayi yanlis aktardigim icin editliyorum
Hickimseden bana telefon almasini beklemedim. Hele iphone almasini hiç..
Diger konularimdan da belli gecen hafta ayrilmis olduğum fakat hala konuştuğum (burada karari size bırakıyorum ayrildik mi ayrılmadık mi diye) sevgilim bana deger vermiyor. Farkindayim.
3 4 ay önce de vermiyordu ve kiz kardesinin nisanlisi kiz kardesine telefon almis. Ben de bu bana bir tek çöp almis insan degil elalem neler aliyor diye düşündüm.. ki evlenmeyi dusunuyorduk oylesine sevgili filan degiliz.
Ben de ona kiskanclikla ve hirsla dedim ki gorucu usulu evlenmek lazimmis. Boyle degerli olmuyorsun.
O da bunun bir gelenek oldugunu soyledi yani nisanlisi icinden geldigi icin almadi dedi. Ben de zamanı gelince istersen sana alirim telefon dedi.
Bu konu kapandi.
Biz bugun konuşurken muhabbet esnasinda telefon alacagimi soyledim. İphone dusunuyordum. Durup dururken 500 tl sini ben vereyim dedi. ben dilenci miyim zoruma giden bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?