yani bilmiorum disardan bakinca problemi avr senin agini yokluyor gibi geldi banaOrtada bırakılabileceğim dedi. Yani öyle bir durum başıma gelirse sen beni bırakırsın anlamında.
kusura bakmayın ama cok saçma cevaplar vermişsiniz.dünyanın binbir türlü hali var bu zihniyetle ortda kalan siz olmayın birgün.Herkese iyi günler.
Hayatımda bir süredir tanımaya çalıştığım biri var. Gerçekten çoğu konuda çok uyumluyuz ve bakış açılarımız çok benzer. Ama dün ciddi bir pot kırdım sanırım işin içinden çıkamadım, bi el atarsanız çok makbule geçer.
Şimdi bizim tanıdığımız bir çift var. Kadınla adam ciddi sorun yaşıyor sebebi de adamın cinsel anlamda çok isteksiz olması. Biz bu konuyu tabiki konuşmuyoruz ama ayrı ayrı biliyoruz durumu.
Neyse dün konu bu çifte geldi bir şekilde. Ben x abla kesinlikle haklı ya, adam tedavi bile olmuyor büyük sorumsuzluk, kadın boşanmak istiyor haklı olarak dedim. O da sen olsan boşanır mıydın dedi. Ben eğer tedavi olmuyorsa boşanırdım dedim. Haklısın peki tedavi olduğu halde durum düzelmezse dedi. Ben de hımm zor bir soru dedim.
Demez olaydım. Daha konuşmanın devamını dinlemeden konuyu değiştirdi, soğuk bir şekilde konuştu. Ben sen olsaydın boşanırdın bence dedim. Açıkçası hiçbir erkeğin bir ömür sekssiz yaşayacağını düşünmüyorum.
O da hayır boşanmazdım, elinden olmayan bir şey için kimseyi terk etmem falan dedi. Çocuğumuz olmasa da boşanmam mesela çocuk sevdiğim halde dedi.
Neyse ben kusura bakma, gerçekçi bakmaya çalıştım falan dedim ağzıma tıkadı resmen lafları. Bugün de konuşmaya çalıştığımda üç gün sonra ortada kalabileceğimi bilmek pek iyi hissettirmiyor dedi.
Allah aşkına yanlış mı düşündüm? Cinsellik olmadan evlilik olur mu? Ben bizden bağımsız olarak gerçekçi düşünmeye çalıştım. Adam bana kudurmuş gözüyle mi bakıyor artık acaba?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Nesi saçma ki? Bana göre en mantıklı cevabı verdim. Belki gaddarca bulabilirsiniz ama saçma olduğunu düşünmüyorum.kusura bakmayın ama cok saçma cevaplar vermişsiniz.dünyanın binbir türlü hali var bu zihniyetle ortda kalan siz olmayın birgün.
Valla bunu bilmiyorum ama en az benim kadar istekli biriyle evlenmezsem sorun çıkar. Libidoma sağlıkAcaba iki isteksiz iki istekli insanlar birbirine denk geliyormudur.hep biri birinden fazlamidir?
Yoksa kaçan kovalanir meselesimi:)
sevgilinden ses yok mu?Valla bunu bilmiyorum ama en az benim kadar istekli biriyle evlenmezsem sorun çıkar. Libidoma sağlık
Ses var normal konuşuyoruz konuyu açmadım hiç.sevgilinden ses yok mu?
beklentilerin yüksek anlaşılan:))
şimdiye kadar bu adamda bir gariplik sezinledin mi sana ilgisi nasıldı?
kısmet:))Ses var normal konuşuyoruz konuyu açmadım hiç.
Bana ilgisi çok fazla aslında. Baya istekli de görünüyor ama bilmiyorum. Bekarken öyle görünüp evliyken isteksiz olan çokmuş.
Beklentilerim yüksek evet,bunu da belli ediyorum ki sıkıntı çıkmasın. Umarım sorun yoktur.
Yok artik nasil bir terbiyesizliktir bu? Sen sevgi icin degil seks icin mi evleniyorsun? tedavi olmayinca ayrilmayi anlarim ama tedavi olup duzelmezse sorusunu dusunmen bile ayip. Ileride bir gun kocan felc olursa ne yapcaksin? Senin icin her sey seks mi?Herkese iyi günler.
Hayatımda bir süredir tanımaya çalıştığım biri var. Gerçekten çoğu konuda çok uyumluyuz ve bakış açılarımız çok benzer. Ama dün ciddi bir pot kırdım sanırım işin içinden çıkamadım, bi el atarsanız çok makbule geçer.
Şimdi bizim tanıdığımız bir çift var. Kadınla adam ciddi sorun yaşıyor sebebi de adamın cinsel anlamda çok isteksiz olması. Biz bu konuyu tabiki konuşmuyoruz ama ayrı ayrı biliyoruz durumu.
Neyse dün konu bu çifte geldi bir şekilde. Ben x abla kesinlikle haklı ya, adam tedavi bile olmuyor büyük sorumsuzluk, kadın boşanmak istiyor haklı olarak dedim. O da sen olsan boşanır mıydın dedi. Ben eğer tedavi olmuyorsa boşanırdım dedim. Haklısın peki tedavi olduğu halde durum düzelmezse dedi. Ben de hımm zor bir soru dedim.
Demez olaydım. Daha konuşmanın devamını dinlemeden konuyu değiştirdi, soğuk bir şekilde konuştu. Ben sen olsaydın boşanırdın bence dedim. Açıkçası hiçbir erkeğin bir ömür sekssiz yaşayacağını düşünmüyorum.
O da hayır boşanmazdım, elinden olmayan bir şey için kimseyi terk etmem falan dedi. Çocuğumuz olmasa da boşanmam mesela çocuk sevdiğim halde dedi.
Neyse ben kusura bakma, gerçekçi bakmaya çalıştım falan dedim ağzıma tıkadı resmen lafları. Bugün de konuşmaya çalıştığımda üç gün sonra ortada kalabileceğimi bilmek pek iyi hissettirmiyor dedi.
Allah aşkına yanlış mı düşündüm? Cinsellik olmadan evlilik olur mu? Ben bizden bağımsız olarak gerçekçi düşünmeye çalıştım. Adam bana kudurmuş gözüyle mi bakıyor artık acaba?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Pardon, ne terbiyesizliği acaba? Tabiki severek evlenmek istiyorum ama seks de benim için önemli.Yok artik nasil bir terbiyesizliktir bu? Sen sevgi icin degil seks icin mi evleniyorsun? tedavi olmayinca ayrilmayi anlarim ama tedavi olup duzelmezse sorusunu dusunmen bile ayip. Ileride bir gun kocan felc olursa ne yapcaksin? Senin icin her sey seks mi?
Ozaman açık açık sor.Bu konuda uyumsuzsanız devam etmeyin.Yok sorunu yok sadece vefaya takıldıysa sen vefasız düşünüyorsun.Yani yine aynı düşünmüyorsunuz.Bu onu güvensizliğe iter.Güven olmadan sevgi yetmez.Aklında hep bir şüphe olur sevgiyi bitirir.Pardon, ne terbiyesizliği acaba? Tabiki severek evlenmek istiyorum ama seks de benim için önemli.
Her şey seks değil tabi ama seks çok şey demek. Eşlerin arasındaki o sevgi bağını canlı tutan şeydir seks. O sırada salgılanan hormonlar, paylaşılan duygular var. Bu yüzden ben sekse önem veriyorum. Ayrıca çok enerjik ve libidosu yüksek bir insanım yapabileceğim bir şey yok maalesef.
Bu adamın çok büyük ihtimalle cinsel problemi var ve senin ağzını arıyor. İlişkiniz ilerlemeden birbirinize iyice bağlanmadan bu adama biraz yaklaş bi yokla bakalım neler olacak
İnşallah. Ama bence cinsellik olmazsa bi evlilik nasıl yürür bilemedim. Yani her iki taraf da istemiyorsa tamam da bir taraf isteyip bi taraf istemiyorsa o iş yürümez."inşallah kuş öldü beybi" değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?