Dilim kopsaydı da demeseydim

kusura bakmayın ama cok saçma cevaplar vermişsiniz.dünyanın binbir türlü hali var bu zihniyetle ortda kalan siz olmayın birgün.

cinsellik evliliğin temel taşlarından biridir.. doğru yapmışsın söylemekle.
bırakmazdım diyor ama bakma evliliği yaşamış olsaydı bal gibi bırakırdı

kusura bakmayın ama cok saçma cevaplar vermişsiniz.dünyanın binbir türlü hali var bu zihniyetle ortda kalan siz olmayın birgün.
Nesi saçma ki? Bana göre en mantıklı cevabı verdim. Belki gaddarca bulabilirsiniz ama saçma olduğunu düşünmüyorum.

Eşim beni böyle bir sebepten bırakırsa çok üzülürüm, yıkılırım ama anlarım da açıkçası.

Ben bu konuda sanırım farklı dusunuyorum
Mesela benım dogumda sag yumurtam alındı rahmimde alınabılırdı esımde bende cok cocuk severız
Ben vajınısmustum amelıyat olmak zorunda kaldım bu ugurda yarım sene surdu ustelık bu durum yanı sıze gore benım herıfcan benı coktaaan bosamalıydı

Benım esım prostat olabılır bazı sorunlar hastalıklar yasayabılır boşayayım mı yanı
Allahtan eşimde bende bu konuda anlayıslu ınsanlarız ben kesınlıkle bu yuzden bosanmayı dusunmem benım oncelıgım cınsellık degıldır cunku

80 yasımda da sehvetle cınsellık yasamayacagımıza gore demekkı bu yuzden bosanmayı dusunmemek gerek ben yatak arkadası degıl hayat arkadası olarak bakıyorum evlılıge ve devamında da sevmekten gelır sevişmek ve saygı duymak

Bu yuzden adamın yanı sevgılınızın cınsel sorunları oldugu ıcın degıl tamda benım gıbı dusundugu ıcın kırılmıs sıze bu evlılıkte cıddı bı hayat gorusudur bu sebeple mutlu olabılecegınızı sanmam siz dusuncenızı acık sekılde soyleyerek ıyı yapmıssınız bence sonucta dusuncenız bu sevgılınızde sızın dusuncenıze saygı duymalı uymuyorsa bana uymuyor desın uzatmasın trıp atan erkegıde anlamıyorum

Acaba iki isteksiz iki istekli insanlar birbirine denk geliyormudur.hep biri birinden fazlamidir?
Yoksa kaçan kovalanir meselesimi:)

Acaba iki isteksiz iki istekli insanlar birbirine denk geliyormudur.hep biri birinden fazlamidir?
Yoksa kaçan kovalanir meselesimi:)
Valla bunu bilmiyorum ama en az benim kadar istekli biriyle evlenmezsem sorun çıkar. Libidoma sağlık

Valla bunu bilmiyorum ama en az benim kadar istekli biriyle evlenmezsem sorun çıkar. Libidoma sağlık
sevgilinden ses yok mu?
beklentilerin yüksek anlaşılan:))
şimdiye kadar bu adamda bir gariplik sezinledin mi sana ilgisi nasıldı?

sevgilinden ses yok mu?
beklentilerin yüksek anlaşılan:))
şimdiye kadar bu adamda bir gariplik sezinledin mi sana ilgisi nasıldı?
Ses var normal konuşuyoruz konuyu açmadım hiç.

Bana ilgisi çok fazla aslında. Baya istekli de görünüyor ama bilmiyorum. Bekarken öyle görünüp evliyken isteksiz olan çokmuş.

Beklentilerim yüksek evet, bunu da belli ediyorum ki sıkıntı çıkmasın. Umarım sorun yoktur.

kısmet:))

tedavi olsa ve sorun çözülmese ben ayrılmazdım, tedavi olmayı reddedip benim isteklerimi umursamasa ayrılırdım. ikisi çok farklı, evet cinsellik önemli ama evliliğin tamamı cinsellik değil ki. ama başınıza gelmediği için bence ayrılabilirim diye düşünüyorsunuz.

ha tıpa tıp aynı değil ama eşimle yeni evli olup çocuğumuz olmadığını bilmezden evvel benim bir kız arkadaşımı sevgilisi yumurtalıkları olmadığı için (çocuğu olma ihtimali 0 olduğundan) terketmişti. kız çok çok zor zamanlar geçirdi. eşim kızı da tanımaz sevgilisini de . bahsetmiştim ben de olaydan çocuğa da saydırarak. eşim de "çocuk istiyor olabilir, erkeğin gözünden de bak olaya kolay bir durum değil." demişti. ben de peki evlenmeden bilsen ki bende de böyle bir rahatsızlık var evlenmez miydin dedim. zor soru bile demedi , direk evlenmezdim dedi

biz şimdi 3.5 seneyi geçti çocuk isteyeli ama olmuyor. ikimiz de olası tüm sebepler için tedavi gördük ameliyat olduk, aşılama denedik. olmadı hala. hiç sanmıyorum ve en ufak bir ihtimal dahi vermiyorum ki eşim bu sebepten ayrılmayı düşünsün benden. hatta inanır mısın umrunda değil adamın. oysa bu adam bekarken çocuğum olmayacağını bilse benle evlenmeyeceğini söyleyen adam.

dışardan görünenle , yaşanana verilen tepkiler çok farklı oluyor. sizinki bekara karı boşama olayı olmuş biraz. nişanlınız da fazla duygusal davranmış

umarım hiç bir sorun yaşamazsınız cinsel hayatınızda tabi..

Yok artik nasil bir terbiyesizliktir bu? Sen sevgi icin degil seks icin mi evleniyorsun? tedavi olmayinca ayrilmayi anlarim ama tedavi olup duzelmezse sorusunu dusunmen bile ayip. Ileride bir gun kocan felc olursa ne yapcaksin? Senin icin her sey seks mi?

Pardon, ne terbiyesizliği acaba? Tabiki severek evlenmek istiyorum ama seks de benim için önemli.

Her şey seks değil tabi ama seks çok şey demek. Eşlerin arasındaki o sevgi bağını canlı tutan şeydir seks. O sırada salgılanan hormonlar, paylaşılan duygular var. Bu yüzden ben sekse önem veriyorum. Ayrıca çok enerjik ve libidosu yüksek bir insanım yapabileceğim bir şey yok maalesef.

R.. isterse cinsel sorunlu olsun ben terketmem diye düşünürdüm hep .Onu insan olarak da çok seviyordum çünkü.Gerçek sevgiydi.Bu demek değilki ben isteksizim.

Ozaman açık açık sor.Bu konuda uyumsuzsanız devam etmeyin.Yok sorunu yok sadece vefaya takıldıysa sen vefasız düşünüyorsun.Yani yine aynı düşünmüyorsunuz.Bu onu güvensizliğe iter.Güven olmadan sevgi yetmez.Aklında hep bir şüphe olur sevgiyi bitirir.

Bu adamın çok büyük ihtimalle cinsel problemi var ve senin ağzını arıyor. İlişkiniz ilerlemeden birbirinize iyice bağlanmadan bu adama biraz yaklaş bi yokla bakalım neler olacak

Bu adamın çok büyük ihtimalle cinsel problemi var ve senin ağzını arıyor. İlişkiniz ilerlemeden birbirinize iyice bağlanmadan bu adama biraz yaklaş bi yokla bakalım neler olacak
"inşallah kuş öldü beybi" değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…