- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Evet çok mantıklı belki de adamın yerine koydu kendisini.Aslında söyledikleri güzel şeyler belki gerçek olduğunda yapmayacaksa bile sana bunları söylemesi iyi biri olduğunu gösterir.sense gerçekçi yaklasmissin.soylediklerinde kırıcı hiçbirşey yok.acaba erkek arkadaşın o adamla dertlestigi icin çok mu etkilendi.adam baya uzuluyorsa erkek arkadaşın da belki onu haklı buldu kendi başına da gelebileceginden korktu sen de böyle deyince kırıldı belki.ama olmayan birşey için boşu boşuna tartışma yasamissiniz o da ayrı konu
Tatlim sana bir sey bile demiyorum. Artik insanlik oyle bir hale gidiyor ki empati bile kurulmuyor? Sen sekse duskun bir insan olabilirsin bu normal bir durum ama eger seks sevgiden daha onemli olsaydi zaten simdiye kadar cogu kisiyle beraber olurdun, belki de olmussundur onu bilemem. Asil problem sen eger birini gercekten seviyorsan ve asiksan ne olursa olsun ona yardim edersin yaninda durursun. Tedavi olunabilecek bir hastalik olan isteksizlik bile senin dusunmene sebep oluyorsa burada ciddi bir problem var demektir. Ki ileride ne senin ne onun basina baska bir sey gelmeyeceginin garantisi yok. Sevgiliniz alinmakta sonuna kadar hakli. Ha birde buraya gelip esiniz abartmis diyen hanimlar bunu konuyu acan kisi tam tersi sekilde acmis olsaydi bu cevabi veren kisi erkek taraf olsaydi hepiniz adama saldirmayi bilirdiniz. Eger cok enerjik ve istekliysen parmaklari dene canim bosuna mi varlar.Pardon, ne terbiyesizliği acaba? Tabiki severek evlenmek istiyorum ama seks de benim için önemli.
Her şey seks değil tabi ama seks çok şey demek. Eşlerin arasındaki o sevgi bağını canlı tutan şeydir seks. O sırada salgılanan hormonlar, paylaşılan duygular var. Bu yüzden ben sekse önem veriyorum. Ayrıca çok enerjik ve libidosu yüksek bir insanım yapabileceğim bir şey yok maalesef.
Bu nasıl bir üsluptur ya kaç yaşındasınız siz?Tatlim sana bir sey bile demiyorum. Artik insanlik oyle bir hale gidiyor ki empati bile kurulmuyor? Sen sekse duskun bir insan olabilirsin bu normal bir durum ama eger seks sevgiden daha onemli olsaydi zaten simdiye kadar cogu kisiyle beraber olurdun, belki de olmussundur onu bilemem. Asil problem sen eger birini gercekten seviyorsan ve asiksan ne olursa olsun ona yardim edersin yaninda durursun. Tedavi olunabilecek bir hastalik olan isteksizlik bile senin dusunmene sebep oluyorsa burada ciddi bir problem var demektir. Ki ileride ne senin ne onun basina baska bir sey gelmeyeceginin garantisi yok. Sevgiliniz alinmakta sonuna kadar hakli. Ha birde buraya gelip esiniz abartmis diyen hanimlar bunu konuyu acan kisi tam tersi sekilde acmis olsaydi bu cevabi veren kisi erkek taraf olsaydi hepiniz adama saldirmayi bilirdiniz. Eger cok enerjik ve istekliysen parmaklari dene canim bosuna mi varlar.
Ben uslubumu kisiden kisiye gore degistiririm merak etme. Bu arada bana yasin kac diyorsun da sen daha gercek sevginin onemini anlayacak yasa zaten gelmemissin. Kiblemen de sikinti degil canim sana zevk verdiyse sikinti yok istersen bunu da kible sonucta her sey zevk icin degil mi ?Bu nasıl bir üsluptur ya kaç yaşındasınız siz?
Parmaklarımı sizi kiblemekte kullandım, daha çok zevk verdi.
Üslubu kişiden kişiye değiştirmeniz olgunluktan ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor. Size kimse saygısızlık yapmadı saldıran sizsiniz.Ben uslubumu kisiden kisiye gore degistiririm merak etme. Bu arada bana yasin kac diyorsun da sen daha gercek sevginin onemini anlayacak yasa zaten gelmemissin. Kiblemen de sikinti degil canim sana zevk verdiyse sikinti yok istersen bunu da kible sonucta her sey zevk icin degil mi ?
Ben daha bisey yazmayacagim sana. Merak etme cok mutlu oldugum sevgilim de var zaten. Ha bir de herkese karsı yuzumde ayni ifadeyle bakan yapmacik insanlardan degilim eger buna olgunluk diyorsan sen bilirsin.Üslubu kişiden kişiye değiştirmeniz olgunluktan ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor. Size kimse saygısızlık yapmadı saldıran sizsiniz.
Buyurun sizi tutmayalım, ulvi aşkınızı yaşamaya gidin.
Evliysen kocanın isteği kalmasın. Değilsen cinsel isteksiz birine denk gelesin...Tatlim sana bir sey bile demiyorum. Artik insanlik oyle bir hale gidiyor ki empati bile kurulmuyor? Sen sekse duskun bir insan olabilirsin bu normal bir durum ama eger seks sevgiden daha onemli olsaydi zaten simdiye kadar cogu kisiyle beraber olurdun, belki de olmussundur onu bilemem. Asil problem sen eger birini gercekten seviyorsan ve asiksan ne olursa olsun ona yardim edersin yaninda durursun. Tedavi olunabilecek bir hastalik olan isteksizlik bile senin dusunmene sebep oluyorsa burada ciddi bir problem var demektir. Ki ileride ne senin ne onun basina baska bir sey gelmeyeceginin garantisi yok. Sevgiliniz alinmakta sonuna kadar hakli. Ha birde buraya gelip esiniz abartmis diyen hanimlar bunu konuyu acan kisi tam tersi sekilde acmis olsaydi bu cevabi veren kisi erkek taraf olsaydi hepiniz adama saldirmayi bilirdiniz. Eger cok enerjik ve istekliysen parmaklari dene canim bosuna mi varlar.
Ben daha bisey yazmayacagim sana. Merak etme cok mutlu oldugum sevgilim de var zaten. Ha bir de herkese karsı yuzumde ayni ifadeyle bakan yapmacik insanlardan degilim eger buna olgunluk diyorsan sen bilirsin.
Hepinize bir kitap önerisinde bulunacağım. Jojo Moyes'in Senden Önce Ben adlı kitabını okuyun lütfen. Oradaki başrol kötürüm birine aşık oluyor emin ol cinsel ilişkiyi bırak adam ömrü sonuna kadar yürüyemeyecek bile. Bu yüzden bir nebze haksız olduğunuzu düşünüyorum. Gerçek sevgi onu herşeyiyle kabul etmektir. Kötü amaçla yorum yapmıyorum lütfen yanlış algılamayın.
Tavrinizi dogru bulmadim. Nedir bu denli cinsel istek dürtüsü sizi buna iten nedir bilmiyorum ama erkekler bu tavirda olsa "sapik ayol bu" deriz yolumuza bakariz, size ne demeli onu bilmiyorum...Valla ben de bu kadar romantik bakamıyorum.
Avatarında Freud olan kadınım, daha ne diyim libido konusunda bilmiyorum
Haydaaaa, Atilla mayda.Tavrinizi dogru bulmadim. Nedir bu denli cinsel istek dürtüsü sizi buna iten nedir bilmiyorum ama erkekler bu tavirda olsa "sapik ayol bu" deriz yolumuza bakariz, size ne demeli onu bilmiyorum...
19 yasinda ve hemen evlenmek isteyen biri icin evet tam yerinde bir konu acmissiniz aslindaHaydaaaa, Atilla mayda.
Yahu gören de erkekleri dikizliyorum, tecavüz ediyorum falan sanar. Bunları yapan insana sapık denir. Cinsel isteği fazla diye erkeğe de kadına da sapık denmez hanımefendi.
Size mi soracağım kariyeri ne yapacağımı? Hey allahım ya19 yasinda ve hemen evlenmek isteyen biri icin evet tam yerinde bir konu acmissiniz aslindasize iyi evlenmeler, kariyeri filan bosverin iyisi mi libidosu yuksek birinle evlenin her gece cibili cibili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?